Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΕργασίες συντήρησης στο οδικό τμήμα Σίνδου – Χαλάστρας και Θεσσαλονίκης – Μελισσοχωρίου

Εργασίες συντήρησης στο οδικό τμήμα Σίνδου – Χαλάστρας και Θεσσαλονίκης – Μελισσοχωρίου

Εργασίες συντήρησης του ασφαλτοτάπητα στην επαρχιακή οδό 5 και συγκεκριμένα στο οδικό τμήμα Σίνδου – Χαλάστρας θα πραγματοποιήσει η Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας τη Δευτέρα 2 και την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου.

Τα έργα θα εκτελούνται από τις 7.30 το πρωί έως τις 7.00 το απόγευμα, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια των εργασιών.


Εργασίες ασφαλτόστρωσης στην 4η επαρχιακή οδό (Θεσσαλονίκης – Μελισσοχωρίου) θα πραγματοποιήσει η Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου και για μία εβδομάδα.

Οι εργασίες αφορούν το κομμάτι από τη διασταύρωση με την οδό Θεσσαλονίκης έως και περίπου 50 μέτρα μετά τη διασταύρωση με την οδό Γεωργίου Μπάτου. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, τα έργα θα αρχίζουν καθημερινά στις 7.00 το πρωί και θα εκτελούνται με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια των εργασιών.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα