Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΕργασίες ασφαλτόστρωσης σε Εγνατίας, Εθνικής Αμύνης και Αγγελάκη

Εργασίες ασφαλτόστρωσης σε Εγνατίας, Εθνικής Αμύνης και Αγγελάκη

Εργασίες ασφαλτόστρωσης σε κεντρικές οδούς του ιστορικού κέντρου της πόλης θα πραγματοποιήσουν το Σάββατο, από τις 6:00 το πρωί μέχρι και τις 18:00 το απόγευμα οι αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για εργασίες που θα πραγματοποιηθούν στον κόμβο της οδού Εγνατίας με τις οδούς Εθνικής Αμύνης και Αγγελάκη. Συγκεκριμένα σύμφωνα με την ανακοίνωση του δήμου Θεσσαλονίκης, μετά τις σχετικές αποφάσεις της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, οι εργασίες σε πρώτη φάση θα γίνουν στην δεξιά και στην μισή μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας, ανά κατεύθυνση, καθώς και σε τμήματα του οδοστρώματος στις οδούς Εθνικής Αμύνης και Αγγελάκη. Σε δεύτερη φάση θα αποκλειστεί η αριστερή και η μισή μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας, ανά κατεύθυνση.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η οδός Εθνικής Αμύνης θα είναι κλειστή από τη διασταύρωσή της με την Αγ. Δημητρίου έως τη διασταύρωσή της με την οδό Αλ. Σβώλου και η οδός Αγγελάκη θα είναι κλειστή από τη διασταύρωσή της με την οδό Αλ. Σβώλου. Για τον λόγο αυτό θα υπάρξει για την ημέρα των εργασιών τροποποίηση της διαδρομής των διερχόμενων λεωφορείων του ΟΑΣΘ.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα