Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΕργαζόμενοι ΟΑΣΘ: Η διοίκηση παραμελεί τα υγειονομικά μέτρα

Εργαζόμενοι ΟΑΣΘ: Η διοίκηση παραμελεί τα υγειονομικά μέτρα

“Η Διοίκηση του Ο.Α.Σ.Θ. συνεχίζει τις μονομερείς ενέργειες εις βάρος των εργαζομένων δυσχεραίνοντας ακόμη και τις εργασιακές συνθήκες μειώνοντας ημέρες αναπαύσεων των εργαζομένων”, επισημαίνουν σε ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι του Οργανισμού, κάνοντας λόγο για “τακτικές εκφοβισμού και επιβολής”. Καταλήγοντας, “προειδοποιούμε την διορισμένη Διοίκηση του Ο.Α.Σ.Θ. ότι η υπομονή των εργαζομένων εξαντλήθηκε. Καλούμε την κυβέρνηση να αναλογιστεί τις ευθύνες της και να λάβει μέτρα”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Εν μέσω πανδημίας και μάλιστα σε αναζωπύρωση αυτής, καθώς τα κρούσματα στις τάξεις των εργαζομένων δείχνουν να αυξάνουν η Διοίκηση του Οργανισμού αντί να εντείνει τα μέτρα προστασίας, έχει παραμελήσει το τελευταίο χρονικό διάστημα την απολύμανση εργασιακών χώρων, στα περισσότερα των κυκλοφορούντων λεωφορείων υπάρχει παντελής έλλειψη αντισηπτικών ενώ και πληθώρα λεωφορείων του Ο.Α.Σ.Θ. συνεχίζουν να παραμένουν παροπλισμένα και εγκαταλειμμένα ακόμη και για ασήμαντου κόστους βλάβες. Τα λεωφορεία του leasing ως γνωστόν δεν διαθέτουν παράθυρα για τον απαραίτητο εξαερισμό του χώρου των επιβατών με ότι αυτό συνεπάγεται για την δημόσια υγεία. Αντιθέτως η Διοίκηση του Ο.Α.Σ.Θ. συνεχίζει τις μονομερείς ενέργειες εις βάρος των εργαζομένων δυσχεραίνοντας ακόμη και τις εργασιακές συνθήκες μειώνοντας ημέρες αναπαύσεων των εργαζομένων!!! Προφανώς η ανικανότητα των διοικούντων να ανατάξουν την συγκοινωνία τους οδηγεί σε σπασμωδικές κινήσεις. Η τακτική του εκφοβισμού και επιβολής δεν έχουν αποτέλεσμα ούτε σε διδακτικές αίθουσες. Πόσο μάλλον σε εργαζόμενους που πραγματικά νοιάζονται και μάχονται για την συγκοινωνία.

Προειδοποιούμε την διορισμένη Διοίκηση του Ο.Α.Σ.Θ. ότι η υπομονή των εργαζομένων εξαντλήθηκε. Καλούμε την κυβέρνηση να αναλογιστεί τις ευθύνες της και να λάβει μέτρα.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα