Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΔιέρρηξαν εκκλησία στη Θεσσαλονίκη - Άρπαξαν 9.000 ευρώ από κλοπές

Διέρρηξαν εκκλησία στη Θεσσαλονίκη – Άρπαξαν 9.000 ευρώ από κλοπές

Αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, έπειτα από μεθοδική και ενδελεχή έρευνα που διενήργησαν, σχημάτισαν δικογραφίες σε βάρος δύο ανδρών ηλικίας 30 και 24 ετών, καθώς και σε βάρος 39χρονου  για εγκληματική οργάνωση-συμμορία και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, οι δράστες  τον Μάρτιο του 2019 αφού αφαίρεσαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο διέρρηξαν Ιερό Ναό στην περιοχή της Ευκαρπίας, από το εσωτερικό του οποίου αφαίρεσαν ένα χρηματοκιβώτιο. Επιπρόσθετα, τον ίδιο μήνα με έτερο όχημα διέρρηξαν δύο επιχειρήσεις στις περιοχές της Θέρμης και των Διαβατών, απ’ όπου αφαίρεσαν ένα χρηματοκιβώτιο και χρηματικά ποσά.

Επιπλέον, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαριλάου σχημάτισαν δικογραφίες σε βάρος τριών ανδρών ηλικίας 39, 32 και 22 ετών, για ισάριθμες περιπτώσεις κλοπών από δύο καταστήματα και ένα διαμέρισμα στην περιοχή αρμοδιότητάς τους, που έλαβαν χώρα κατά το τρέχον έτος. Οι σχετικές δικογραφίες θα υποβληθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα. Η λεία των δραστών ανέρχεται σε 9.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα