Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου, 2022
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΒισκαδουράκης: Βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη το ΙΧ του που είχε κλαπεί - ...

Βισκαδουράκης: Βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη το ΙΧ του που είχε κλαπεί – Το χρησιμοποίησαν για διακίνηση μεταναστών

.

Στη Θεσσαλονίκη εντοπίστηκε το αυτοκίνητο γνωστού ηθοποιού που εκλάπη από περιοχή της Αθήνας.

 

Σύμφωνα με τον ηθοποιό, ο οποίος είναι ο Θανάσης Βυσκαδουρακης, το αυτοκίνητο έφτασε στα σύνορα με τη Βουλγαρία και χρησιμοποιήθηκε για μεταφορά μεταναστών.

Μάλιστα ο Θανάσης Βισκαδουράκης μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα για την κλοπή του αυτοκινήτου του λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Χθες κατέβηκα από το σπίτι για να πάω στην πρόβα μου στο θέατρο, στον Μπακαλόγατο. Στις 16.30 λοιπόν συνειδητοποιώ ότι λείπει το αυτοκίνητό μου. Ψάχνω από εδώ, ψάχνω από εκεί, πουθενά το αυτοκίνητο. Παθαίνω σοκ.

Παίρνω τη γυναίκα μου, της είπα να μην ξυπνήσει τον γιο μας που είναι άρρωστος. Από το e-pass βλέπουμε ότι κάνει διαδρομή και σήμερα μου έδειχνε ότι είναι στην Καβάλα. Πήγα στην Αστυνομία, με εξυπηρέτησε. Μου είπαν ότι κλέβουν καθημερινά πολλά αυτοκίνητα».

Ευτυχώς, η περιπέτεια αυτή για την οικογένεια Βισκαδουράκη είχε αίσιο τέλος καθώς όπως αποκάλυψε μέσα από μήνυμά του στα social media ο ίδιος:
«Η χαρά μας είναι μεγάλη. Βρέθηκε το αυτοκίνητό μας. Ευχαριστούμε πολύ όλους σας για το ενδιαφέρον. Είναι συγκινητικό να δέχεσαι τόση συμπαράσταση και αγάπη από κόσμο που δε γνωρίζεις. Ευχαριστούμε πολύ την ελληνική αστυνομία για το δύσκολο έργο της.

Όσο κι αν δεν φαίνεται, εκείνοι δουλεύουν και μας προστατεύουν αθόρυβα. Τέλος εκφράζουμε τη συμπόνοια μας και την αγάπη μας σε όλους όσοι περνάνε το ίδιο θρίλερ που περάσαμε και εμείς τις τελευταίες ημέρες».

 Διαβάστε Ακόμα