Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΑπό 10 Μαϊου οι αιτήσεις για τους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Παύλου...

Από 10 Μαϊου οι αιτήσεις για τους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Παύλου Μελά

Η υποβολή αιτήσεων εγγραφής νηπίων και βρεφών για τη σχολική χρονιά 2021 – 2022 στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Παύλου Μελά ξεκινάει τη Δευτέρα 10 Μαΐου και λήγει τη Δευτέρα 31 Μαΐου 2021.

Ενόψει της λήψης των απαραίτητων μέτρων για τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας και την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, η αίτηση υποβάλλεται ηλεκτρονικά μέσα από τη σελίδα του δήμου Παύλου Μελά. https://pavlosmelas.gr/eggrafes_paidikoi_2021_2022/

➢ Η διαπίστευση για την υποβολή της αίτησης γίνεται με τη χρήση κωδικών-διαπιστευτηρίων της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης (κωδικοί TaxisNet) αποκλειστικά του γονέα – κηδεμόνα στο όνομα του οποίου θα γίνει και η χρέωση των τροφείων.

Αναλυτικές πληροφορίες και οδηγίες για την ηλεκτρονική κατάθεση της αίτησης αναγράφονται στο σύνδεσμο https://eservices.pavlosmelas.gr/how_to_apply/

Λόγω αδυναμίας κατάθεσης της Φορολογικής Δήλωσης εντός της προθεσμίας των αιτήσεων, δύναται να κατατεθεί το Εκκαθαριστικό έτους 2019 συνοδευόμενο από υπεύθυνη δήλωση που θα αναγράφει ότι : “δέχομαι να μοριοδοτηθώ με τα εισοδήματα του οικονομικού έτους 2019 και θα προσκομίσω πριν την έναρξη φοίτησης του παιδιού μου, το εκκαθαριστικό του τρέχοντος έτους για τον υπολογισμό των τροφείων”. Την υπεύθυνη δήλωση θα την βρείτε έτοιμη προς συμπλήρωση και εντός της εφαρμογής.

Η αίτηση συμμετοχής θεωρείται υποβληθείσα όταν επιλεγεί η «Οριστική υποβολή αίτησης» και αποσταλεί στον αιτούντα ο αριθμός πρωτοκόλλου. Μετά τον έλεγχο των απαιτούμενων δικαιολογητικών από την Υπηρεσία των Παιδικών Σταθμών, ενημερώνεται ο αιτών για την εγκυρότητα της αίτησης καθώς και για τα μόρια που λαμβάνει, στο mail που δήλωσε.

Δεν απαιτείται καμία άλλη ενέργεια εκ μέρους του αιτούντα.

Δεν γίνονται αποδεκτές και δεν εξετάζονται αιτήσεις που αποστέλλονται με mail ή ταχυδρομικώς ή με υπηρεσία ταχυμεταφοράς (courier).

Σε περίπτωση που αντιμετωπιστεί δυσκολία στην ηλεκτρονική υποβολή μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα της υπηρεσίας: 2310 607732 και 2310 643545.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα