Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΑπαγορευτικό της ΕΛ.ΑΣ. σε οργανωμένη μετακίνηση οπαδών του ΠΑΟΚ στον Βόλο

Απαγορευτικό της ΕΛ.ΑΣ. σε οργανωμένη μετακίνηση οπαδών του ΠΑΟΚ στον Βόλο

Την απόφαση απαγορεύσει την οργανωμένη μετακίνηση οπαδών του ΠΑΟΚ στον Βόλο για την αναμέτρηση με την νεόδμητη ομάδα της πόλης στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, έλαβε η αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλίας, για λόγους «διαφύλαξης της δημόσιας τάξης».

Είχε προηγηθεί η παροχή από μέρους της Θεσσαλικής ομάδας παροχή δυνατότητας στους φίλαθλους “δικεφάλου του Βορρά” να μεταβούν στην πόλη για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση λαμβάνοντας εισιτήρια για το βόρειο πέταλο. Ωστόσο η Ελληνική Αστυνομία απαγόρευσε την η μετάβαση των φίλων του ΠΑΟΚ θα γίνεται αποκλειστικά μεμονωμένα. Αναλυτικότερα η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ αναφέρει τα εξής:

“Από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού,

απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE 1, αγωνιστικής περιόδου 2024-2025, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ. – Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 17:00΄ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου, για λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης”.

Πηγή:thessports.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα