Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου, 2023
Αρχικήseleo ΘέμαΑπίστευτο! «Ο Δ. Θεσσαλονίκης αρνείται τις δωρεάν βρύσες που του δίνει η...

Απίστευτο! «Ο Δ. Θεσσαλονίκης αρνείται τις δωρεάν βρύσες που του δίνει η ΕΥΑΘ»

Η ΕΥΑΘ προσφέρει νέες βρύσες στη Νέα Παραλία και ο Δήμος τις αρνείται…

Ειδικότερα, ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων της ΕΥΑΘ, Γιώργος Αρχοντόπουλος σε ανάρτηση του στο facebook αναφέρει τα εξής:

«Έχεις ως Δήμος υπό την ευθύνη σου την #παραλια της #Θεσσαλονικης, που καθημερινά περπατάνε χιλιάδες πολίτες, σου προσφέρει η ΕΥΑΘ Α.Ε. δωρεάν #δημόσιες_βρύσες και το Σωματείο της ΕΥΑΘ αναλαμβάνει την δωρεάν τοποθέτηση τους προκειμένου οι χιλιάδες των περιπατητών να μπορούν να ξεδιψάσουν αποφεύγοντας το πλαστικό μπουκάλι. Εχεις να πεις ένα ΝΑΙ ώστε να γίνουν όλα τα παραπάνω και η απάντηση σου είναι:

_ Θα τις κάνει ιδιώτης από….Σεπτέμβρη!

Ανικανότητα;

Αδιαφορία;

Πόσο λίγος μπορεί να είσαι;

Εν τω μεταξύ από πέρσι τον Ιούλη, τρέχει η υποχρεωτικότητα στην τοποθέτηση δημοσίων βρυσών από την Ευρωπαϊκή Ένωση».

«Πολύ ύποπτο αυτό το γεγονός»

Μάλιστα, το συγκεκριμένο θέμα σχολίασε και ο αρχιτέκτονας της Νέας Παραλίας, Πρόδρομος Νικηφορίδης γράφοντας στα social media «Το έχετε καταλάβει ότι δεν υπάρχει σωτηρία με την σημερινή δημοτική αρχή; Διαβάστε για να καταλάβετε! Η ΕΥΑΘ προσφέρει νέες βρύσες στη Νέα Παραλία και ο Δήμος τις αρνείται! Πολύ ύποπτο αυτό το γεγονός, δεν το χωρά ο νους μου».

 

*κεντρική φωτογραφία: Διαβάστε το θέμα του seleo.gr « Σπασμένη βρύση στη Νέα Παραλία γίνεται επικίνδυνο παιχνίδι για τα παιδιά» ΕΔΩ. Μετά την ανάρτηση του θέματος ο δήμος Θεσσαλονίκης αναγκάστηκε να την φτιάξει, παρ’ όλα αυτά καθώς η βρύση έχει σκουριάσει είναι απλησίαστη από τους περιπατητές.

 

Θεσσαλονίκη: Σπασμένη βρύση στη Νέα Παραλία γίνεται επικίνδυνο παιχνίδι για τα παιδιά (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

,
Διαβάστε Ακόμα