H γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου έκανε πολλούς επιχειρηματίες και στη Θεσσαλονίκη, να σκεφτούν έξυπνους τρόπους για να πρωτοτυπήσουν…
Η Θεσσαλονίκη για άλλη μια φορά πρωτοστατεί και την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου έχει τη λύση για τους ερωτοχτυπημένους. Τα «χαπάκια του έρωτα», προορίζονται γι’ αυτούς που έχουν πληγωθεί και σήμερα επιθυμούν να νιώσουν λίγο καλύτερα. Υπάρχουν όμως και άλλου είδους προτάσεις. Η μέρα άλλωστε, έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως μια μεγάλη ευκαιρία να δουν κατακόρυφη αύξηση στους τζίρους των καταστημάτων τους.
Δημιουργός τους είναι ο γνωστός και βραβευμένος «μάγος» της σοκολάτας Γιώργος Αυγέρος, ο οποίος αποφάσισε εκτός από τις υπόλοιπες σοκολατανιές προτάσεις του -γόβες με φρούτα του έρωτα, καρδιές με φύλλα χρυσού και τσάντες από σοκολάτα- να προσφέρει και κάτι μοναδικό στις ραγισμένες καρδιές.
«Έχουμε δημιουργήσει μια collection μόνο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, με πρωταγωνιστή το χάπι του έρωτα», δήλωσε ο βραβευμένος pastry chef Γιώργος Αυγέρος, εξηγώντας ότι «το χάπι του έρωτα, είναι γεμιστό με gianduja -τζιαντούγια σοκολάτα φουντουκιού- και είναι μια ιδέα μου για τον Αγιο Βαλεντίνη, ένα γευστικό παιχνίδι για αυτούς που έχουν πληγωμένες καρδιές και δεν κατάφεραν να εκπληρώσουν τον έρωτα τους» και οι οποίοι «θα γευτούν ένα χάπι του έρωτα και σίγουρα θα αισθανθούν καλύτερα».
Όσο γι’ αυτούς που δεν είναι πληγωμένοι, σήμερα γιορτάζουν και απολαμβάνουν τον έρωτα τους με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, υπάρχουν πρωτότυπες και γλυκές προτάσεις. «Έχουμε παρασκευάσει γόβες και γυναικεία παπούτσια γεμιστά με σοκολάτα μπίτερ και κόκκινα φρούτα του έρωτα, αλλά και γλυκά που έχουν γεύση και άρωμα τριαντάφυλλου», ανέφερε.
«Θέλαμε να καλύψουμε ένα ευρύ φάσμα ώστε οι πελάτες μας, με λίγα χρήματα, να μπορούν να εξυπηρετηθούν» διευκρίνισε ο κ Αυγέρος, προσθέτοντας: «Για τις γυναίκες δημιουργήσαμε σοκολατένιες τσάντες με σαμπάνιες, γεμιστές με σοκολατάκια.
Επίσης έχουμε καλάθια με σαμπάνιες και χειροποίητα σοκολατάκια τρούφας που ταιριάζουν πολύ με την περίσταση και βέβαια έχουμε και τα χειροποίητα κουφέτα μας, σε μεγάλη ποικιλία και γεύσεις που καλύπτουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους».