Σάββατο, 1 Οκτωβρίου, 2022
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΈφυγε ο Πιέρο, η εμβληματική μορφή στη διασκέδαση της Θεσσαλονίκης

Έφυγε ο Πιέρο, η εμβληματική μορφή στη διασκέδαση της Θεσσαλονίκης

Ο άρχοντας της νύχτας της Θεσσαλονίκης τη δεκαετία του ’80 δεν είναι πια ανάμεσά μας.
Ο Πιέρρος, ο άνθρωπος που δημιούργησε ντίσκο που έγφραψαν ιστορία στο κέντρο της πόλης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών.

Την είδηση κοινοποίησαν με ανακοίνωση η Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας. “Ανακοινώνουν με βαθιά θλίψη το θάνατο του Πέτρου Παπαϊωάννου, γνωστού ως «Πιέρο» (Piero), ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών”.
Και κατόπιν αναφέρονται στις δυσκολίες της ζωής του “Πιέρρο” τα τελευταία χρόνια. Όταν έσβησαν τα φώτα…

” Ο «Πιέρο» περιθάλπτηκε στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Θεσσαλονίκης του ΚΚΠΚΜ «Ο Άγιος Παντελεήμων» από τον Απρίλιο του 2021 κατόπιν της δικής του επιθυμίας και την συμβολή όλων όσων τον αγάπησαν και υπήρξε για αυτούς αναφορά των εφηβικών και νεανικών τους χρόνων.

 

Όλους αυτούς τους μήνες ο Πέτρος Παπαϊωάννου απολάμβανε τη φροντίδα, τη νοσηλεία και την αγάπη των εργαζομένων και ήταν ευτυχής που διαβιούσε σε ένα νέο περιβάλλον στοργής και συντροφικής κοινωνικότητας.

 

Ο θάνατός του επήλθε συνεπεία αιφνίδιας καρδιοαναπνευστικής ανακοπής το απόγευμα της Παρασκευής 29.10.2021.

 

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί την Κυριακή 31.10.2021 στις 12.30 μμ, από τον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων εντός του παραρτήματος «Ο Άγιος Παντελεήμων».

 

Την τελετή και τα έξοδα κηδείας αναλαμβάνει το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας”.

χορηγός επικοινωνίας

 

Διαβαστε Ακομα