Προειδοποίσηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 952

Θα καλωσορίσουν… και στο Ωραιόκαστρο τον Φούχτελ

Θα καλωσορίσουν… και στο Ωραιόκαστρο τον ΦούχτελΟ ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ : «Ο Φούχτελ είναι ανεπιθύμητος και στο Ωραιόκαστρο».

Τις πύλες του Δήμου Ωραιοκάστρου θα περάσει ο γερμανός υφυπουργός Εργασίας Χάνς Γιοακίμ Φούχτελ σήμερα  το απόγευμα.

 

Εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και πολίτες, ετοιμάζονται να υποδεχθούν τον γερμανό αξιωματούχο εκφράζοντας σε κάθε τόνο πως είναι ανεπιθύμητος. Για το λόγο αυτό διοργανώνουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 7.00 μ.μ. έξω από το δημαρχείο.

 

Ο γερμανός υφυπουργός θα παραστεί στην υπογραφή Συμφώνου Αδελφοποίησης του Δήμου Ωραιοκάστρου με τον Δήμο Detmold της Γερμανίας.

 


 

Ο ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Ωραιοκάστρου, συμπαραστέκεται στον αγώνα των εργαζομένων στους ΟΤΑ, θεωρεί ανεπιθύμητο τον  Φούχτελ, την επίσκεψή του προκλητική και καλεί τους πολίτες να διαμαρτυρηθούν μαζί με τους εργαζόμενους μπροστά στο δημαρχείο Ωραιοκάστρου την Παρασκευή 16/11 κι ώρα 7 μ.μ. εάν πραγματοποιηθεί τελικά η επίσκεψη. Οι  απαράδεκτες δηλώσεις του  Φούχτελ, με τις οποίες  ισχυρίζεται ότι δύο στους τρεις εργαζόμενους στους ΟΤΑ πρέπει να...

απολυθούν, αποδείχνει μεταξύ άλλων ότι η συγκυβέρνηση έχει παραδώσει τη χώρα στους Γερμανούς, οι οποίοι συμπεριφέρονται ως κατακτητές και μάλιστα επί ελληνικού εδάφους. Η αποστολή  του Φούχτελ  είναι  η επιτήρηση της τοπικής αυτοδιοίκησης για την  πλήρη ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών της και το  ξεπούλημα της  δημόσιας  περιουσίας. Για αυτό εξαγγέλλει απολύσεις υπαλλήλων και περνάει την περιουσία της τοπικής κοινωνίας στο ΤΑΙΠΕΔ. Πρώτος στόχος για τον  Φούχτελ είναι η ιδιωτικοποίηση του φιλέτου που ονομάζεται διαχείριση των απορριμμάτων με δραματικές συνέπειες για τους εργαζόμενους αλλά και με μεγάλο κόστος για τους κατοίκους. Οι εργαζόμενοι ενωμένοι με την τοπική κοινωνία πρέπει να δώσουν απάντηση σε αυτές τις προκλήσεις υπερασπιζόμενοι τα κεκτημένα δικαιώματα τους και τον δημόσιο πλούτο, τα οποία επιβουλεύεται κυβέρνηση και Τρόικα Ο ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Ωραιοκάστρου καλεί  τη δημοτική αρχή να ακυρώσει την επίσκεψη του Φούχτελ, να βρεθεί στο πλευρό των εργαζομένων και να υπερασπισθεί την δημοτική και δημόσια περιουσία.

Τ.Ε ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.