Προειδοποίσηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 952

Το τέλος του ΑΝΤ1 97,2 fm - Τι θα γίνει με τον ΑΝΤ1 97,5 της Θεσσαλονίκης;

Σε ημέρα απεργίας των δημοσιογράφων αποφάσισε ο όμιλος ΑΝΤ1 να προχωρήσει σε μια μεγάλη αλλαγή. Από το πρωί δεν υπάρχει ο ΑΝΤ1 radio. Στην θέση του υπάρχει ο easy 97,2. Από ενημερωτικό ραδιόφωνο έγινε ψυχαγωγικό.

Στο τιμόνι του «Easy 97.2» βρίσκεται πλέον ο Αλέξης Καρακατσάνης, από τη Θεσσαλονίκη ορμώμενος. Ο Θεσσαλονικιός ΑΝΤ1 97,5 συνεχίζει να εκπέμπει κανονικά όμως εξελίξεις αναμένονται κι εκεί.

Ο Βασίλης Αδαμόπουλος («Βήμα FM») που έγραψε πολλά χιλιόμετρα στο κοντέρ του «ΑΝΤ1 97.2» σημείωνε χθες στο facebook για τον «Easy 97.2»: «Ο ΑΝΤ1 97,2 είναι παρελθόν από τις 6 το πρωί. Αντικαταστάθηκε από

κάποιον... Easy 97.2 που όπως μαθαίνω θα είναι σχεδόν αμιγώς μουσικός σταθμός με μερικές χαζοχαρούμενες ενημερωτικές πινελιές. Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου ολοκληρώθηκε. Θα μπορούσα και θα ήθελα να γράψω πάρα πολλά. Αφιερωμένα σε όσους επί δύο δεκαετίες και πλέον δώσαμε την ψυχή μας γι' αυτό το Μέσο που σήμερα κάποιοι (αν)εγκέφαλοι πετούν ελαφρά τη καρδία στα σκουπίδια. Όμως θα αρκεστώ μόνο σε δύο λέξεις. Ντροπή! Και κρίμα...».

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.