Προειδοποίσηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 952

Νέες πιάτσες ταξί στη Θεσσαλονίκη

Το πράσινο φως του Δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης αναμένεται να λάβει αύριο το σχέδιο της Δημοτικής αρχής για τη δημιουργία εννέα νέων χώρων στάθμευσης για τα ταξί, αλλά και στην επέκταση τριών που λειτουργούν ήδη στην πόλη.

 

 

Σχετικό αίτημα έχει καταθέσει στο Δήμο το Σωματείο Ιδιοκτητών Ταξί Θεσσαλονίκης «Ο Ερμής». Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Αγγελιοφόρος,

1) Στην οδό Μητροπόλεως, από την οδό Ι. Δραγούμη έως την οδό Βενιζέλου, στην πλευρά των περιττών οικοδομικών αριθμών, για δέκα οχήματα.

 

2) Στην οδό Βενιζέλου, από τη λεωφ. Νίκης έως την οδό Μητροπόλεως, στην πλευρά των περιττών οικοδομικών αριθμών, για δέκα οχήματα.

 

3) Στην οδό Αγγελάκη, στην πλευρά των άρτιων οικοδομικών αριθμών, έναντι των πολυϊατρείων του ΙΚΑ, για τρία οχήματα.

 

4) Στην οδό Κεραμοπούλου, στην πλευρά των περιττών οικοδομικών αριθμών, πριν από τη συμβολή της με την οδό Αγίας Σοφίας, για πέντε οχήματα.

 

5) Στην οδό Π. Π. Γερμανού, στην πλευρά των άρτιων οικοδομικών αριθμών, πριν από τη συμβολή της με την οδό Εγνατία, για δέκα οχήματα.

 

6) Στην οδό Εθνικής Αμύνης, στην πλευρά των περιττών οικοδομικών αριθμών, μεταξύ των εισόδων του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς», για τρία οχήματα.

 

7) Στην οδό Γ. Βιζυηνού, στην πλευρά των περιττών οικοδομικών αριθμών, πριν από τη συμβολή της με την οδό Κ. Καβάφη, για τέσσερα οχήματα.

 

8) Στην οδό Δελφών, στην πλευρά των περιττών οικοδομικών αριθμών, πριν από τη συμβολή της με την οδό Κωνσταντινουπόλεως, για τέσσερα οχήματα.

 

9) Στην οδό Αρτάκης στην πλευρά των περιττών οικοδομικών αριθμών, μετά τη συμβολή της με την οδό Πόντου, για πέντε οχήματα.

 

Οι επεκτάσεις

 

Οι πιάτσες που προτείνεται να επεκταθούν είναι οι εξής:

 

1) Στην οδό Μητροπόλεως, στην πλευρά των περιττών οικοδομικών αριθμών, έναντι της Μητρόπολης, από 15 οχήματα που είναι σήμερα σε 18 οχήματα.

 

2) Στην οδό Π. Μελά, στην πλευρά των περιττών οικοδομικών αριθμών, μετά τη συμβολή της με την οδό Δ. Γούναρη, από τέσσερα οχήματα που είναι σήμερα σε έντεκα οχήματα.

 

3) Στην οδό Αλ. Παπαναστασίου, στην πλευρά των περιττών οικοδομικών αριθμών έμπροσθεν του νοσοκομείου «Θεαγένειο», από δύο οχήματα που είναι σήμερα σε πέντε οχήματα.

 

Το θέμα θα συζητηθεί στην προσεχή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, ενώ στη συνέχεια θα διαβιβαστεί προς έγκριση στην αρμόδια Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Δυτικής Θεσσαλονίκης.

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.