Προειδοποίσηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 952

6 συλλήψεις για διάφορα για κλοπές και διαρρήξεις στην Θεσσαλονίκη

Συνελήφθησαν και 10 άτομα σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις. Αναλυτικά

Συνελήφθησαν 2 άτομα διότι διέρρηξαν αυτοκίνητο, το οποίο ήταν σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης στην οδό 26ης Οκτωβρίου, από το εσωτερικό του οποίου αφαίρεσαν διάφορα αντικείμενα, πλην όμως έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου και συνελήφθησαν από ειδοποιηθέντες αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Στην Μενεμένη συνελήφθη 51χρονος ομογενής, διότι με τη χρήση ηλεκτρικού τροχού κλοπής μετάλλων, τον οποίο ηλεκτροδοτούσε από δημόσιο προβολέα του δικτύου της ΔΕΗ, καθώς και άλλων εργαλείων, προέβαινε στην κοπή μεταλλικής πόρτας από εγκαταλελειμμένες αποθήκες της ανωτέρω περιοχής, με σκοπό την αφαίρεσή της.

Στον Εύοσμο συνελήφθησαν 2 άτομα ηλικίας 23 και 27 ετών, διότι νωρίτερα αποπειράθηκαν να διαρρήξουν βιτρίνα καταστήματος ηλεκτρικών ειδών στην ανωτέρω περιοχή.

Στον Δενδροπόταμο συνελήφθη 32χρονος διότι διέρρηξε και εισήλθε σε μονοκατοικία της περιοχής, πλην όμως έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη και συνελήφθη από ειδοποιηθέντες αστυνομικούς.

Επισης έπειτα από εκτεταμένες αστυνομικές αναζητήσεις, κατά το προηγούμενο 24ωρο, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν συνολικά 10 άτομα, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για διάφορα αδικήματα.

 

 

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.