Προειδοποίσηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 952

Δ.Ψωμιάδης για τα πλαστά διπλώματα: "Είχαμε ζητήσει εισαγγελική παρέμβαση"

Σχετικά με την εξάρθρωση κυκλώματος χορήγησης πλαστών διπλωμάτων από τη Διεύθυνση Συγκοινωνιών Ανατολικής Θεσσαλονίκης, από το γραφείο του αν. Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Δ. Ψωμιάδη εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

 

«Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας από την πρώτη στιγμή έκανε ό,τι ήταν απαραίτητο ώστε η υπόθεση να φτάσει στη Δικαιοσύνη. Μόλις ενημερωθήκαμε από την αρμόδια Διεύθυνση, στις 23-3-2011, με εντολή του Περιφερειάρχη Π. Ψωμιάδη συγκλήθηκε σύσκεψη με τη συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Απ. Τζιτζικώστα, του εντεταλμένου συμβούλου Αντ. Μπάμιατζη και του Διευθυντή Μεταφορών, ενώ ήμασταν εμείς που την επομένη ζητήσαμε παρέμβαση από τον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών με εμπιστευτικό έγγραφο, που φέρει την υπογραφή του Περιφερειάρχη Π. Ψωμιάδη.

Τόσο ως διοίκηση της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης όσο και ως διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας πολεμήσαμε κάθε φαινόμενο διαφθοράς, ενεργώντας με αποκλειστικό γνώμονα το συμφέρον του πολίτη και τη χρηστή διοίκηση. Όσο κι αν κάποιοι ‘‘δικομανείς’’ αναζητούν σκιές, δεν πρόκειται να βρουν. Είμαι βέβαιος ότι η Δικαιοσύνη θα καταλογίσει ευθύνες όπου υπάρχουν».

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.