Καταδίωξη διακινητή στην περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης

Καταδίωξη διακινητή στην περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης

Αστυνομικοί ομάδας “Z”, στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης εντόπισαν χθες το απόγευμα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο έγινε σήμα στάσης προκειμένου να ελεγχθεί.

Ο οδηγός του οχήματος ανέπτυξε ταχύτητα, πλην όμως αντιλαμβανόμενος τον εγκλωβισμό του σε αδιέξοδο, προσπάθησε να διαφύγει προσκρούοντας σε υπηρεσιακή μηχανή.Κατόπιν επισταμένων αναζητήσεων, το όχημα και οι επιβαίνοντες εντοπίστηκαν στην ευρύτερη περιοχή, οπότε και συνελήφθησαν. Κατά τη σύλληψη του οδηγού προκλήθηκαν σωματικές βλάβες σε αστυνομικό, ο οποίος μεταφέρθηκε στο στρατιωτικό νοσοκομείο.

Σε βάρος του 25χρονου αλλοδαπού οδηγού, σχηματίστηκε δικογραφία για διευκόλυνση εξόδου υπηκόων τρίτων χωρών από τη χώρα, διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς, απείθεια και σωματικές βλάβες, ενώ διαπιστώθηκε ότι στερούταν άδειας ικανότητας οδήγησης. Οι πέντε αλλοδαποί μεταφερόμενοι στερούνταν εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική επικράτεια. Σχετική δικογραφία σχηματίστηκε από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Αγίου Αθανασίου.