Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για την επεισοδιακή καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για την επεισοδιακή καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη

Αλλοδαπός οδηγός ΙΧ, που όπως προκύπτει  ήταν κλεμμένο, τραυματίστηκε σε τροχαίο, όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου. Είχε προηγηθεί καταδίωξη από περιπολικά.

Λίγο πριν από τις 9 το βράδυ, ο οδηγός δεν σταμάτησε σε σήμα των αστυνομικών, στην Περιφερειακή Οδό και ανέπτυξε ταχύτητα για να διαφύγει.  Στον παράδρομο του νοσοκομείου “ Παπαγεωργίου” έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και προσέκρουσε σε στηθαίο.

Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

Απογευματινές ώρες χθες (15-10-2020), περιπολούντες αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης εντόπισαν κλεμμένο όχημα να κινείται σε περιοχή της ανατολικής Θεσσαλονίκης, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή την ίδια ημέρα σε αστυνομικό κατάστημα του Νομού Αττικής.  Σε σήματα στάσης των αστυνομικών για έλεγχο, ο οδηγός του οχήματος ανέπτυξε ταχύτητα και ενεργώντας επικίνδυνους ελιγμούς συγκρούστηκε με κινούμενο όχημα. Στη συνέχεια, αφού εισήλθε σε παράδρομο της Περιφερειακής Οδού, ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού.Ο συλληφθείς νοσηλεύεται φρουρούμενος σε νοσοκομείο της πόλης.