Μπαράζ συλλήψεων σε 24ώρες στη Θεσσαλονίκη

Μπαράζ συλλήψεων σε 24ώρες στη Θεσσαλονίκη

Το τελευταίο 24ωρο πραγματοποιήθηκαν στοχευμένοι έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ σε περιοχές της Θεσσαλονίκη, για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας. Συνελήφθησαν συνολικά 19 άτομα.

Αναλυτικότερα, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Αστυνομίας, Άμεσης Δράσης, Ασφάλειας, Αλλοδαπών και Αστυνόμευσης Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης συνέλαβαν, ένα άτομο για περίπτωση ληστείας. Τρία άτομα για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Τρία άτομα για περιπτώσεις κλοπής. Τρία άτομα για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα. Μεταξύ αυτών και 44χρονο , καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 17 ετών και 6 μηνών, για παράνομη διακίνηση αλλοδαπών.

Επίσης, συνελήφθησαν, πέντε άτομα για παράνομη παραμονή στην ελληνική επικράτεια τα οποία στερούνταν σχετικών νομιμοποιητικών εγγράφων, δύο άτομα για παράνομη κατοχή και χρήση ταξιδιωτικού εγγράφου άλλου προσώπου, δύο άτομα, υπεύθυνοι ισάριθμων καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, για ηχορύπανση. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.