Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι οι δύο Πακιστανοί που φέρεται να βίασαν την 20χρονη

Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι οι δύο Πακιστανοί που φέρεται να βίασαν την 20χρονη

Τη δίκη τους εκδοχή έδωσαν στην προανακριτική του κατάθεση στους αστυνομικούς του τμήματος Ασφάλειας Μενεμένης Αμπελοκήπων

 οι δυο Πακιστανοί που συνελήφθησαν μετά από καταγγελία μια γυναίκας πως την άρπαξαν τη μετέφεραν στο σπίτι τους στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια τη βίασαν επανειλημμένα. «Δεν κάναμε κάτι χωρίς τη συναίνεση της. Ήταν όλα με τη θέληση της», φέρονται να υποστήριξαν οι δυο συλληφθέντες στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. «Δεν κάναμε κάτι που δεν ήθελε, είμαστε αθώοι», πρόσθεσαν.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Protothema.gr η ιατροδικαστική εξέταση της κοπέλας επιβεβαίωσε τον βιασμό της και αναμένεται να συμπεριληφθεί στη δικογραφία που σχημάτισαν οι αστυνομικο. Η άτυχη γυναίκα βρισκόταν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης σύμφωνα με την καταγγελία της όταν ξαφνικά σταμάτησε δίπλα της ένα αυτοκίνητο. Όπως περιέγραψε η ίδια «με τράβηξαν με τη βία μέσα στο αυτοκίνητο τους».

Διαφωνία εισαγγελέως και ανακρίτριας για τον ένα κατηγορούμενο

Στις απολογίες τους, οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες. Ενώ μετά τις απολογίες τους ο ένας κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος.

Ωστόσο για τον δεύτερο προέκυψε διαφωνία μεταξύ ανακρίτριας και εισαγγελέα για την προφυλάκισή του. Για αυτό τον λόγο θα μείνει σε κατ’ οίκον περιορισμό μέχρι να παρθεί από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών η απόφαση για εκείνον.