Θέρμη: Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για απόσταξη

Θέρμη: Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για απόσταξη

Από χθες μπορούν οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί του δήμου Θέρμης να καταθέτουν στο Γραφείο Αγροτικής Παραγωγής και Ανάπτυξης στα Βασιλικά τις αιτήσεις τους για συμμετοχή στο δίμηνο απόσταξης όπως αυτό έχει οριστεί το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Οι παραγωγοί θα πρέπει να συμπληρώσουν μία αίτηση την οποία θα παραλάβουν από το αρμόδιο γραφείο, μία υπεύθυνη δήλωση-δικαιολογητικό ιδιοκτησίας, καθώς και αποδεικτικό έγγραφο της ιδιοκτησίας του αμπελιού π.χ. Ε9, ενοικιαστήριο, παραχωρητήριο κ.λπ. Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές έως το τέλος Νοεμβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι το δίμηνο απόσταξης για την παραγωγή τσίπουρου των μικρών αποσταγματοποιών (διήμερων) του νομού Θεσσαλονίκης για την αποστακτική περίοδο 2020-2021, ορίστηκε με την 10170/25-08 -2020 απόφαση της προϊσταμένης της Τελωνειακής Αρχής Περιφέρειας Θεσσαλονίκης.

Οι ενδιαφερόμενοι αμπελοκαλλιεργητές Τριλόφου, Θέρμης, Βασιλικών, Καρδίας, Κάτω Σχολαρίου, Λακκιάς, Αγίας Παρασκευής, Αγίου Αντωνίου, Μονοπήγαδου, Περιστεράς, Λιβαδίου, Σουρωτής, Νέου Ρυσίου, Ταγαράδων, Πλαγιαρίου και Νέας Ραιδεστού θα πρέπει να απευθύνονται στο γραφείο Αγροτικής Παραγωγής και Ανάπτυξης (δημοτικό κατάστημα Βασιλικών, γραφείο 3) και στο τηλ.: 2396330032, από τις 8:30 π.μ. -2:30 μ.μ. για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκδοση βεβαίωσης και τα απαραίτητα δικαιολογητικά που απαιτούνται. Η σχετική ανακοίνωση του δήμου ΕΔΩ.