Η τεράστια πομπή του Πομπέο στη Θεσσαλονίκη (Βίντεο)

Η τεράστια πομπή του Πομπέο στη Θεσσαλονίκη (Βίντεο)

Δεκάδες αυτοκίνητα προπορεύονται και ακολουθούν τον Υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο κατά την άφιξη του  γραφεία του ΣΒΕ, όπου θα διεξαχθεί συζήτηση στρογγυλής τραπέζης για την ενέργεια, παρουσία και του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστή Χατζηδάκη.

 

Διπλωμάτες, επιχειρηματίες, σύμβουλοι και δεκάδες αστυνομικοί βρίσκονται μαζί με τον κ. Μάικ Πομπέο, σε μία από τις μεγαλύτερες πομπές που έχουμε δει στη Θεσσαλονίκη. Στη συνέχεια θα υπογραφεί συμφωνία επιστημονικής και τεχνολογικής συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ, παρουσία του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη. Ο κ. Πομπέο θα επισκεφθεί επίσης το Εβραϊκό Μουσείο, όπου θα τον υποδεχθεί ο πρόεδρος του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδος και της Ισραηλτικής Κοινότητας Θεσσαλονίκης Δαυίδ Σαλτιέλ, ολοκληρώνοντας έτσι την παρουσία του στη Θεσσαλονίκη.Επόμενος σταθμός του επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας στην Ελλάδα είναι η Κρήτη και η ναυτική βάση της Σούδας.

Διαβάστε κι εδώ το σχετικό θέμα του Seleo.gr: Αυξημένα τα μέτρα ασφαλείας στη Θεσσαλονίκη λόγω της επίσκεψης Μάικ Πομπέο (ΦΩΤΟ- ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο του Seleo.gr.