Μπάζα, σκουπίδια και φίδια σε αγροτεμάχιο στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ)

Μπάζα, σκουπίδια και φίδια σε αγροτεμάχιο στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ)

Σε εκτεταμένες εργασίες καθαρισμού προχώρησε η ΕΥΑΘ ΠΑΓΙΩΝ, σε αγροτεμάχιο ιδιοκτησίας της που βρίσκεται στην περιοχή του Καλοχωρίου Θεσσαλονίκης, στη συμβολή των οδών Ιωνίας και 9 Εκτελεσθέντων Καλοχωριτών, ανταποκρινόμενη σε αίτημα κατοίκου που απευθύνθηκε στην υπηρεσία της.


Στον συγκεκριμένο χώρο υπήρχε γεώτρηση της ΕΥΑΘ, η οποία όμως εδώ και πάρα πολλά χρόνια παραμένει ανενεργή. Η έκταση αυτή ήταν γεμάτη με σκουπίδια, μπάζα, μέχρι και φίδια, με τους κατοίκους της περιοχής, εύλογα να διαμαρτύρονται γι’ αυτήν την κατάσταση.

ΠΡΙΝ

 Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

ΜΕΤΑ

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Ανοίγει γραμμή επικοινωνίας με τους πολίτες Η διοίκηση της ΕΥΑΘ ΠΑΓΙΩΝ καλεί τους πολίτες να επικοινωνούν με τις υπηρεσίες της, αν διαπιστώνουν αντίστοιχα φαινόμενα σε ακίνητα ιδιοκτησίας της, προκειμένου να προβαίνει άμεσα σε ανάλογες ενέργειες καθαρισμού και περίφραξης, όπου αυτό κρίνεται απαραίτητο. Καθότι το εύρος δραστηριότητας της είναι μεγάλο, σε άμεση επαφή με τους πολίτες και με πρώτο μέλημα τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους, η ΕΥΑΘ ΠΑΓΙΩΝ κατόπιν ενημέρωσης για αντίστοιχα ζητήματα σε ιδιοκτησίες της, δεσμεύεται να προγραμματίσει την υλοποίηση των εργασιών αποκατάστασης, δεδομένου ότι δεν είναι εφικτό να γίνουν όλες αυτές οι εργασίες ταυτόχρονα. Οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν στo τηλέφωνο: 2310 953600 Ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.