Συλλήψεις για τα επεισόδια έξω από το Κατσάνειο

Συλλήψεις για τα επεισόδια έξω από το Κατσάνειο

Σε δύο συλλήψεις προχώρησαν οι αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη για επεισόδιο  στο γήπεδο βόλεϊ ¨Κατσάνειο¨.Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ οδήγησαν στην ταυτοποίηση των στοιχείων έξι ατόμων, που ενέχονται σε περίπτωση επίθεσης σε αθλητικό χώρο.

Πρόκειται για πέντε 'Ελληνες  και έναν  αλλοδαπό ηλικίας 23 έως 41 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για τα αδικήματα της «Διατάραξης κοινής ειρήνης», «σωματικής βλάβης», «επικίνδυνης βλάβης», «Φθοράς ξένης ιδιοκτησίας» και παράβασης της Νομοθεσίας που αφορά σε «Αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις».

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, απογευματινές ώρες χθες, οι παραπάνω μαζί με έτερα άτομα, επιβαίνοντας σε δίκυκλα. διήλθαν από το γήπεδο βόλεϊ ¨Κατσάνειο¨ και επιτέθηκαν λεκτικά σε παρευρισκόμενους εντός του αθλητικού χώρου, όπου διεξάγονταν προπονήσεις αθλητικών τμημάτων ακαδημιών. Στη συνέχεια ακολούθησε επεισόδιο εξωτερικά του εν λόγω χώρου με χρήση σωματικής βίας και περιορισμένη ρίψη αντικειμένων χωρίς να προκληθεί τραυματισμός. Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.