Αναβάλλεται το Thessaloniki Beer Festival 2020

Αναβάλλεται το Thessaloniki Beer Festival 2020

Οι διοργανωτές των Thessaloniki Beer Festival & Thessaloniki Street Food Festival, SoulFood Thessaloniki (Upnloud & Black Radio Berlin) & The Hoppy Pub, ανακοίνωσαν την αναβολή της εκδήλωσης.

 

 

Κατά τη διάρκεια των συνεχών συζητήσεων της ομάδας παραγωγής με τους αρμόδιους κρατικούς φορείς, κι έπειτα από τις συστάσεις των υγειονομικών αρχών της χώρας για μαζικές εκδηλώσεις, έγινε φανερό, ότι το φετινό Thessaloniki Beer Festival αλλά και το Thessaloniki Street Food Festival, θα πρέπει να αναβληθούν και να μεταφερθούν για το 2021.

Αναφορικά με το Thessaloniki Beer Festival 2020 και με τα εισιτήρια που έχει προμηθευτεί το κοινό, ισχύουν κανονικά για την εκδήλωση του 2021. Σε περίπτωση που κάποιος επιθυμεί να το ακυρώσει, μπορεί να απευθυνθεί στην εξυπηρέτηση πελάτων της viva , η οποία και θα πραγματοποιήσει την επιστροφή των χρημάτων.

Στη σελίδα του φεστιβάλ στο Facebook σύντομα θα ανακοινωθούν νέα για την επαναφορά με την καινούργια χρονιά (2021) των μεγαλύτερων φεστιβάλ μπύρας και φαγητού στην κορυφαία έως και τώρα «έκδοσή» τους.