Ξεκίνησαν οι δωρεάν εγγραφές στη Φιλαρμονική Ορχήστρα δήμου Παύλου Μελά

Ξεκίνησαν οι δωρεάν εγγραφές στη Φιλαρμονική Ορχήστρα δήμου Παύλου Μελά

Το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Παύλου Μελά ενημερώνει ότι ξεκίνησαν και συνεχίζονται οι εγγραφές στη Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήμου Παύλου Μελά η οποία θα παρέχει δωρεάν ποιοτική μουσική παιδεία, κυρίως σε παιδιά από 8 ετών και άνω, χωρίς όμως να αποκλείονται και ενήλικες με εμπειρία που μπορούν να ενταχτούν στα μουσικά σχήματα.

Με σύνθημα «Βρες το όργανο που σου ταιριάζει», στη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Παύλου Μελά, γίνονται μαθήματα σε όλα τα πνευστά όργανα (φλογέρα, φλάουτο, τρομπέτα, σαξόφωνο, κλαρινέτο, βαρύτονο) και στα κρουστά που υποστηρίζουν τη λειτουργία της μπάντας, τις ημέρες, Τρίτη και Πέμπτη στη Δ.Ε. Πολίχνης και Τετάρτη στη Δ.Ε. Ευκαρπίας, ώρες 18:00-21:00.

Τα τμήματα της φλογέρας αποτελούν το φυτώριο για ένταξη των παιδιών στα πνευστά και για την εξοικείωσή τους με τη λειτουργία της Φιλαρμονικής.

Επικοινωνήστε με την Αρχιμουσικό Μαρία Μελίδου για πληροφορίες σχετικά με τις εγγραφές, στα τηλέφωνα 2313302 937, 938, 936.

Η Φιλαρμονική του Δήμου Παύλου Μελά δημιουργήθηκε το 1993, σε μια προσπάθεια του Δήμου να προσφέρει δωρεάν μουσική εκπαίδευση αλλά και για να υποστηρίξει και να ομορφύνει τις εκδηλώσεις του Δήμου (παρελάσεις, εκδηλώσεις καρναβαλιού, συναυλίες, γιορτές και παραστάσεις). Παράλληλα, προάγει τη συλλογικότητα, τη συνεργασία και τον εθελοντισμό.

Προτεραιότητα για εγγραφή στα μαθήματα της φιλαρμονικής έχουν οι Δημότες και οι κάτοικοι του Δήμου Παύλου Μελά.

Τα μαθήματα όλων των τμημάτων και οι πρόβες της Ορχήστρας θα πραγματοποιούνται με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας που προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο για τον COVID-19. Επιπλέον θα γίνονται και διαδικτυακά μαθήματα όταν κρίνεται απαραίτητο.

Μάθετε περισσότερα και βρείτε τις αιτήσεις εγγραφής εδώ : https://pavlosmelas.gr/filarmoniki_politismos_eggarfes_sep2020/