Οι αμμουδιές της Καλαμαριάς μετά τον καθαρισμό (VIDEO)

Οι αμμουδιές της Καλαμαριάς μετά τον καθαρισμό (VIDEO)

Το κομμάτι του παραλιακού τμήματος στο Καραμπουρνάκι

καθαρίστηκε ολοκληρωτικά και αναβαθμίστηκε αισθητικά, αλλάζοντας εντελώς την εικόνα της περιοχής.

Συνεργεία του Δήμου απομάκρυναν σταδιακά το παχύ στρώμα των φυκιών που συγκεντρώθηκαν στην περιοχή όλο τον Χειμώνα, εξαιτίας των καιρικών συνθηκών και συνεχίστηκαν σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Σήμερα ο δήμος κατάφερε να ολοκληρώσει τον καθαρισμό στο συγκεκριμένο αυτό κομμάτι, καθιστώντας το όμορφο, πεντακάθαρο και ασφαλές, για να το χαίρονται και να το απολαμβάνουν κάτοικοι και επισκέπτες.

Στο μεταξύ, από το πρωί σήμερα και με την παρουσία του δημάρχου Γιάννη Δαρδαμανέλη, ειδικά συνεργεία καθαρισμού ξεκίνησαν και συνεχίζουν τις εργασίες σε όλο σχεδόν το μήκος των ακτών της Καλαμαριάς μέχρι και τη Νέα Κρήνη και υπολογίζεται να ολοκληρωθούν μέσα σε μια εβδομάδα, καθιστώντας τις αμμουδιές της Καλαμαριάς όμορφες, καθαρές και απολαυστικές.

 

Ανάρτηση Δαρδμανέλη

Σε ανάρτησή του στο Facebook για το θέμα, ο δήμαρχος Καλαμαριάς, Γ. Δαρδαμανέλης, μοιράστηκε video από τον καθαρισμό και έγραψε:

Ο φθινοπωρινός καθαρισμός των παραλιών μας ξεκίνησε πρωί πρωί από το Καραμπουρνάκι και θα κρατήσει περίπου μια βδομάδα για να φτάσουμε μέχρι την Ν.Κρήνη...

Ευκαιρία για βόλτα στην παραλία μας, περπατώντας στην αμμουδιά με ηλιοβασίλεμα ή φεγγάρι...να χαρούμε τις ομορφιές της Καλαμαριάς μας.