Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη Μητσοτάκη με τους βουλευτές της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη Μητσοτάκη με τους βουλευτές της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη

Βασικά ζητήματα της Θεσσαλονίκης όπως οι υποδομές, η απασχόληση και η  ανεργία,  βρέθηκαν επί τάπητος στη σύσκεψη που είχαν νωρίτερα ο Πρωθυπουργός,  Κυριάκος Μητσοτάκης, με τους βουλευτές Α και Β Θεσσαλονίκης.

Ρεπορτάζ: Κωστής Ουζούνογλου

Μετά το πέρας της σύσκεψης σε δηλώσεις στους  δημοσιογράφους  ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ο. της Ν.Δ. Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης,  Σταύρος Καλαφάτης, ανέφερε ότι θα δοκιμαστούμε λόγω της πανδημίας, ''αλλά η επόμενη μέρα θα είναι πιο δυνατή και για τη Θεσσαλονίκη και την Ελλάδα''.

Με την σειρά του ο Κώστας Γκιουλέκας, γνωστοποίησε ότι  Πρωθυπουργός,  Κυριάκος Μητσοτάκης ενημέρωσε τους βουλευτές  πέρα από τα θέματα της Βορείου Ελλάδος και για τα θέματα επικαιρότητας και άμυνας, όπως η κρίση με την Τουρκία.

''Ενημερωθήκαμε για τις  κυβερνητικές πρωτοβουλίες που επιταχύνουν τα έργα αυτά,  αλλά και για το ότι η Θεσσαλονίκη θα λάβει το μερίδιο που της αρμόζει από το Ταμείο Ανάκαμψης'', ανέφερε ο Στράτος Σιμόπουλος. ''Συζητήσαμε για τα μέτρα στήριξης της επιχειρήσεων και της απασχόλησης που έχουν πληγεί από τον κορονοϊό '', τόνισε  σε δηλώσεις της  η Άννα Ευθυμίου. 

Σύμφωνα με τον Δημήτρη Βαρτζόπουλο, ο κ.Μητσοτάκης, έδωσε μήνυμα αισιοδοξίας ''ότι θα έρθει η πραγματική άνοιξη και ότι θα είναι μια ουσιαστική περίοδος βελτίωσης των υγειονομικών συνθηκών με την έλευση του εμβολίου'' και πρόσθεσε ότι '' τα χρήματα που έρχονται από ΕΕ όχι μόνο θα βοηθήσουν,  θα δημιουργήσουν ένα πραγματικά κοινωνικό ουσιαστικό βοηθητικό για τον πολίτη και το κράτος''.