Έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Κ. Μητσοτάκης (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

Έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Κ. Μητσοτάκης (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

Στη Θεσσαλονίκη έφτασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να συναντηθεί με τους παραγωγικούς φορείς της Βορείου Ελλάδος.

Ρεπορτάζ: Κωστής Ουζούνογλου

Αυτή την ώρα έχει σύσκεψη με Παραγωγικούς Φορείς, στην οποία θα συμμετέχουν οι εκπρόσωποι του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ) και του Συνδέσμου Εξαγωγέων Ελλάδος (ΣΕΒΕ).

Αμέσως μετά αναμένεται η σύσκεψη με Επιστημονικούς Φορείς, στην οποία θα συμμετέχουν οι εκπρόσωποι του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, του Πανεπιστήμιου Μακεδονίας, του Διεθνούς Πανεπιστημίου, του Τεχνικού Επιμελητηρίου (Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας), του Οικονομικού Επιμελητηρίου (Περιφερειακό Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας), του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου (Παράρτημα Κεντρικής Μακεδονίας) και του ΕΚΕΤΑ. Στη σύσκεψη θα παραβρίσκονται, η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως.

Στις 14:00 το μεσημέρι, ο Πρωθυπουργός θα έχει κατ’ ιδίαν συναντήσεις για την πορεία των έργων με τους επικεφαλής του Μετρό Θεσσαλονίκης, του ΟΑΣΘ, της Εγνατίας Οδού, της ΔΕΘ-HELEXPO, του ΟΛΘ, του Ειδικού Χωρικού Σχεδίου για το γήπεδο ΠΑΟΚ. Στις 18:00 το απόγευμα ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί το Technopolis ICT Business Park.

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο του Seleo.gr:

mistotakis thessaloniki 3

mistotakis thessaloniki 2

mistotakis thessaloniki