''Να αντικαταστήσει ο Δ. Νεάπολης -Συκεών το κατεστραμμένο περιπολικό!''

''Να αντικαταστήσει ο Δ. Νεάπολης -Συκεών το κατεστραμμένο περιπολικό!''

Με αφορμή την ανακοίνωση της Ανεξάρτητης Συνδικαλιστικής Πρωτοβουλίας Αστυνομικών

 η οποία δημοσίευσε στη σελίδα της στο Facebook φωτογραφίες από το εσωτερικό ενός περιπολικού του Αστυνομικού Τμήματος Νεάπολης – Συκεών, το οποίο παρουσιάζει σημαντικές φθορές και έχει διανύσει σχεδόν 450.000 χιλιόμετρα, ο επικεφαλής της Κοινωνικής Συνεργασίας Νεάπολης Συκεών Ηλίας Ζαχαρης έκανε την παρακάτω δήλωση:

 

Περιμέναμε επί μία εβδομάδα, τον κ.Δανιηλίδη να ασχοληθεί με το μείζον ζήτημα των μέσων με τα οποία οι αστυνομικοί του τμήματος του Δήμου μας, προσπαθούν να διασφαλίσουν την τάξη.
 
Διότι ήταν ο κ.Δανιηλίδης που με το γνωστό αγχωμένο ύφος του, έλεγε στις 22 Μαΐου 2019, τρεις μέρες πριν τις δημοτικές εκλογές, ότι είχε "καταθέσει πρόταση για αγορά περιπολικών και μοτοσικλετών, με την προϋπόθεση να διατεθούν μόνο για την περιοχή του δήμου."
 
Δεν έλεγε ψέματα. Έλεγε λόγια του αέρα ως συνήθως για να περνάει η ώρα.
 
Διότι τώρα που αποδείχτηκε η ανάγκη -την οποία επανειλημμένα έχουμε αναδείξει-, να έχουμε αξιόμαχα περιπολικά στο αστυνομικό τμήμα του δήμου μας,  περί άλλων τυρβάζει, αποδεικνύοντας ότι είναι απλώς κατώτερος των περιστάσεων. Λέει για να λέει...

Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ προτείνει και θα θέσει στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο, την πρόταση να προχωρήσει ο Δήμος στην αγορά περιπολικού.

Ας τολμήσει να καταψηφίσει τον εαυτό του!