Θεσσαλονίκη: Έκρυβαν τα ναρκωτικά στην πάνα μωρού (ΦΩΤΟ)

Θεσσαλονίκη: Έκρυβαν τα ναρκωτικά στην πάνα μωρού (ΦΩΤΟ)

Στη σύλληψη δύο άνδρων για κοτοχή και διακίνηση ναρκωτικών  προχώρησαν αστυνομικοί  του Τμήματος Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών με τη συνδρομή αστυνομικών διαφόρων Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για  έναν 46χρονο άντρα και μία γυναίκα 23 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι στην Μενεμένη. Στο σπίτι διέμενε η νεαρή βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία δέματα ηρωίνης, συνολικού βάρους 794 γραμμαρίων έτοιμα να διοχετευτούν σε στέκια ουσιοεξαρτημένων ατόμων, μαχαίρι και δύο κομμάτια πλακιδίων με υπολείμματα ναρκωτικών, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, 2.339,90 ευρώ σχετιζόμενα με εμπορία ναρκωτικών ουσιών, πέντε κινητά τηλέφωνα, που χρησιμοποιούσαν για τις παράνομες συναλλαγές τους. Πακέτο σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας και τρεις κάρτες SIM.

Στο πλαίσιο των ερευνών, εντοπίστηκαν οι ποσότητες των ναρκωτικών ουσιών επιμελώς κρυμμένες σε στήριγμα νιπτήρα εξωτερικής τουαλέτας και σε χρησιμοποιημένη βρεφική πάνα.Επιπρόσθετα, η 23χρονη γυναίκα, πριν την επικείμενη έρευνα, προσπάθησε να “εξαφανίσει” την ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας απορρίπτοντάς την σε λεκάνη τουαλέτας.Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.