Ωραιόκαστρο: Όταν έβριζε καταστηματάρχες του δήμου ο νυν Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης

Ωραιόκαστρο: Όταν έβριζε καταστηματάρχες του δήμου ο νυν Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης

Τους αποκάλε ''παπ@ρια''

 

Ο Γιώργος Ατματζίδης ψηφίστηκε ως ο Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης για τον Δήμο Ωραιοκάστρου.

Ωστόσο, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το oraiokastro24.gr, ο κ.Ατματζίδη το 2014 πήγε στο Βόλο και όπως είχε γράψει στο facebook πέρασε πολύ καλά στα τσιπουράδικα της πόλης πληρώνοντας λίγα σε αντίθεση με αυτά που θα πλήρωνε στο Ωραιόκαστρο και τους αποκαλεί “παπάρια” τους επαγγελματίες την ψήφο των οποίων διεκδικεί.

image

Η είδηση έχει προκαλέσει σάλο. Το γεγονός σχολίασε και ο πρώην δήμαρχος Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης, λέγοντας τα εξής: ‘’Η ανικανότητα σύμπλευσης λόγου και πράξεων από πλευράς αντιπολίτευσης οδήγησαν σε ολέθρια επιλογή για τον δήμο Ωραιοκάστρου.

Αντί για πρόσωπο συμπαραστάτη  δημότη και επιχειρηματία εκλέξανε συμπαραστάτη δημάρχου και διοίκησης. Κατάληξη η εκλογή ενός ανθρώπου ο οποίος το 2014 έβριζε τους επιχειρηματίες του Ωραιοκάστρου   και αποκαλούσε τους εκλεγμένους της Μυγδονίας και εμένα προσωπικά” Βούλγαρους”.

Ποια θα είναι η αντίδραση του Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου και ποια των εκλεγμένων της Μυγδονίας, συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης;

Προς τι ο διασυρμός της εκλογής του συμπαραστάτη από την διοίκηση; Μήπως ο θεσμός απαξιώθηκε και αυτοεξεφτιλήστηκε;

Εκλογή από 17 στημένα μέλη και όχι από 33 ως όφειλε νόμιμα και πρωτίστως ηθικά;

Και γιατί η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη και όχι διαζώσης όπως επιθυμούσε σχεδόν σύσσωμη η αντιπολίτευση;

Πάνω σε τι θριαμβολογεί με το δελτίο τύπου η διοίκηση Τσακίρη; Που αποκαλεί ¨καταλληλότερο” από όλους τους υποψηφίους τον “δικό του” προσβάλλοντας όλους τους άλλους υποψηφίους;

Απορίας άξιον η θλιβερή απαξίωση  από την διοίκηση και τους φίλους του ενός καταξιωμένου στρατηγού που θα έδινε αξία στον θεσμό.

Προσωπικές φιλίες και κομματικές συμπαρατάξεις δεν συνάδουν με την υπεράσπιση των συμφερόντων δημοτών και επιχειρηματιών. Για του λόγου το αληθές η προσωπική μου επιλογή του 2014 ως Δήμαρχος Ωραιοκάστρου ήταν η στήριξη του κυρίου Δημητρίου Παπαδόπουλου (Σταυριώτης) στη θέση του συμπαραστάτη. Άτομο χωρίς καμία παραταξιακή τοποθέτηση και χωρίς υποψηφιότητα σε καμία παράταξη στις δημοτικές εκλογές του 2014.

 

Η προστασία των συμφερόντων των πολιτών και των επιχειρηματιών είναι υποχρέωση να παρέχεται από ανθρώπους ικανούς και όχι από εκλεγμένους που αλλάζουν καρέκλες με την υποστήριξη των πολλών εμπλεκόμενων’’.