Θεσσαλονίκη : 5000 ευρώ πρόστιμο στο Βούλγαρο που έσπασε την καραντίνα για δεύτερη φορά

Θεσσαλονίκη : 5000 ευρώ πρόστιμο στο Βούλγαρο που έσπασε την καραντίνα για δεύτερη φορά

Ο Βούλγαρος που το έσκασε χθες από το ξενοδοχείο καραντίνας είναι ο ίδιος που είχε συλληφθεί και επειδή το είχε σκάσει από το Παπαγεωργίου και είχε συλληφθεί για παρεμπόριο.

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται και πάλι ο 52χρονος Βούλγαρος, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και νοσηλεύονταν αρχικά στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Ο 52χρονος που βρέθηκε θετικός παραβίασε για δεύτερη φορά την καραντίνα και έφυγε από το ξενοδοχείο καραντίνας που βρίσκεται στην περιοχή της Χαλκηδόνας, όπου παρέμενε μετά την πρώτη σύλληψή του.

Ωστόσο, άμεση ήταν η ανταπόκριση της αστυνομίας καθώς αστυνομικοί της Θεσσαλονίκης τον συνέλαβαν εκ νέου και του επιβλήθηκε πρόστιμο 5000 ευρώ


Υπενθυμίζεται πως στις 16 Αυγούστου είχε αποχωρήσει κρυφά από το νοσοκομείο με την αστυνομία να εκδίδει σήμα φυγής.

Στις 21 Αυγούστου αστυνομικοί σε έλεγχο για παρεμπόριο στη περιοχή της Παναγίας Φανερωμένης συνέλαβαν έναν άντρα, υπήκοο Βουλγαρίας, 52 ετών.

Όταν οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Νέαπολης – Συκεών οι αστυνομικοί διαπίστωσαν κατά την εξακρίβωση των στοιχείων του, ότι εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα για φυγή από το νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν καθώς ήταν θετικός στον κορωνοϊό.

Άμεσα ενημερώθηκε ο ΕΟΔΥ, έγινε απολύμανση δύο φορές στο Α.Τ και οι 4 αστυνομικοί που είχαν έρθει σε πιο κοντινή επαφή μαζί του τέθηκαν σε καραντίνα