Η ρεζέρβα του IX στη Θεσσαλονίκη...έκρυβε 12 κιλά ναρκωτικών (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

Η ρεζέρβα του IX στη Θεσσαλονίκη...έκρυβε 12 κιλά ναρκωτικών (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

Σημαντικό πλήγμα στα κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών από την αστυνομία στη Θεσσαλονίκη. Πιάστηκαν στα πράσα δύο διακινητές ναρκωτικών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. 

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης μεσημβρινές ώρες χθες στο κέντρο της πόλης, πραγματοποιήθηκε έρευνα σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι ανωτέρω, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 12 δέματα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 12 κιλών και 537 γραμμαρίων, τα οποία ήταν επιμελώς κρυμμένα εντός ελαστικού (ρεζέρβας), 1 πιστόλι, 2 γεμιστήρες, 31 φυσίγγια, 1 πλαστή άδεια ικανότητας οδήγησης, 1 πλαστή άδεια διαμονής και 3 κινητά τηλέφωνα, τα οποία χρησιμοποιούσαν για τις παράνομες συναλλαγές του Επιπλέον, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία που διέμεναν οι δράστες εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 1 πιστόλι κρότου – αερίου, 2 γεμιστήρες, 27 φυσίγγια κρότου – αερίου, 1 φλόμπερ, 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και 2 κινητά τηλέφωνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σε βάρος ενός εκ των συλληφθέντων εκκρεμούσαν 2 αποφάσεις για τα αδικήματα της κλοπής και διακεκριμένης περίπτωσης κλοπής, με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 5 ετών και 18 μηνών.

Οι συλληφθέντες με την σχηματισθείσα δικογραφία για παράβαση των Νόμων περί εξαρτησιογόνων ουσιών, περί όπλων, περί αλλοδαπών και για πλαστογραφία. θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.