Πώς θα γίνει η φετινή ΔΕΘ

Πώς θα γίνει η φετινή ΔΕΘ

Ο πρωθυπουργός θα παρουσιάσει το οικονομικό πρόγραμμα της Κυβέρνησης και τα μέτρα που θα συνοδεύουν την υλοποίησή του, στο πλαίσιο του πολιτικο-οικονομικού «Thessaloniki HELEXPO Forum» το διήμερο 12 και 13 Σεπτεμβρίου 2020, ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Για το τι θα παρουσιάσει ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ, είπε ότι «θα υπάρξει η ομιλία το Σάββατο και η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου την Κυριακή, που εξετάζεται πώς θα γίνει και πόσοι θα συμμετάσχουν. Σχετικές ανακοινώσεις θα γίνουν τη Δευτέρα».

Σύμφωνα με τον κ. Πέτσα στον προγραμματισμό της Κυβέρνησης εντάσσονται διευρύνσεις και επεκτάσεις ήδη υφιστάμενων μέτρων, καθώς και πρόσθετα μέτρα για την στήριξη των δοκιμαζόμενων από τον κορωνοϊό κλάδων. Παράλληλα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε πως η κυβέρνηση έχει ήδη θέσει σε εφαρμογή ένα ευρύ πλαίσιο μέτρων συνολικού ύψους 24 δισ. ευρώ για την στήριξη των επιχειρήσεων, των εργαζόμενων και των ανέργων που πλήττονται από την υγειονομική κρίση.