Ένα φορτηγό φάρμακα από τους φαρμακοποιούς της Θεσσαλονίκης για τον Λίβανο

Ένα φορτηγό φάρμακα από τους φαρμακοποιούς της Θεσσαλονίκης για τον Λίβανο

Μια τεράστια ποσότητα φαρμακοεπιδεσμικού υλικού, σε μερικές μόλις ώρες, συγκεντρώθηκε από τους φαρμακοποιούς της Θεσσαλονίκης για τους πληγέντες από την φονική έκρηξη στον Λίβανο.

Με την βοήθεια του Συνεταιρισμού μας (ΣΥΦΑ Θεσ/νίκης) οργανώσαμε, μαζέψαμε, συσκευάσαμε και παραδώσαμε στον Δήμαρχο Καλαμαριάς Dardamanelis Giannis ένα φορτηγάκι φάρμακα, αντισηπτικά, γάζες, μάσκες και ό,τι άλλο μας ενημέρωσαν ότι χρειάζονται για τις πρώτες τους ανάγκες στη Βηρυτό. Θα ακολουθήσουν και άλλες αποστολές με φάρμακα που συνεχίζουμε να συγκεντρώνουμε στον ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - FSTH - ΦΣΘ΄.
Ευχαριστώ θερμά την αντιπρόεδρο του Συλλόγου μας Anna Sidiropoulou και την εκπρόσωπό μας στον Πανελλήνιο Maria Myronidou για την συνδρομή τους στην προσπάθεια αυτή.
Πάνω απ' όλα ευχαριστώ από καρδιάς το σύνολο των Φαρμακοποιών της Θεσσαλονίκης που για άλλη μια φορά έδειξε το υψηλό αίσθημα αλληλεγγύης, φιλανθρωπίας και ανιδιοτελούς προσφοράς προς τον πάσχοντα συνάνθρωπό μας, όπου κι αν βρίσκεται αυτός.