Η ανακοίνωση του δήμου Αμπελοκήπων- Μενεμένης για τα κρούσματα κορονοϊού

Η ανακοίνωση του δήμου Αμπελοκήπων- Μενεμένης για τα κρούσματα κορονοϊού

Ανησυχία επικρατεί στον δήμο Αμπελοκήπων - Μενεμένης για την αύξηση των κρουσμάτων του κορονοϊού.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση του δήμου Αμπελοκήπων - Μενεμένης.

Με ανησυχία βλέπουμε την ολοένα και αυξανόμενη νέα διασπορά του κορωνοϊού (covid-19) σε όλη τη χώρα, κυρίως σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Οι ειδικοί επιστήμονες (λοιμωξιολόγοι κ.λπ.), τους οποίους και θα πρέπει να ακούμε με ιδιαίτερη προσοχή, τονίζουν σαν συνταγή για να φρενάρει η πανδημία, την τήρηση των αποστάσεων, τη χρήση μασκών, αλλά και τα σχολαστικά μέτρα υγιεινής, κυρίως των χεριών.

Όλα τα παραπάνω, αλλά και όσα κατά καιρούς μας έχουν κοινοποιηθεί, με τη μορφή Κοινών Υπουργικών Αποφάσεων, εγγράφων - εγκυκλίων, οδηγιών κ.λπ., από τις αρμόδιες υγειονομικές και μη αρχές, θα πρέπει να μη τα ξεχνάμε και να τα εφαρμόζουμε ευλαβικά, φυσικά στην προσωπική μας ζωή, αλλά και στην υπηρεσία, όπου καθημερινά συναναστρεφόμαστε με άλλους συναδέρφους, αλλά και πολλοί από εμάς με κοινό.

Παρακαλώ λοιπόν να συνεχίσουμε να δείχνουμε την απαραίτητη σοβαρότητα, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, στο πλαίσιο της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού (covid-19), για να βγούμε νικητές, χωρίς απώλειες, από το πρωτόγνωρο αυτό φαινόμενο