1.860 ευρώ κόστισε το βίντεο του Ζέρβα για την αποτυχημένη εν πλω συναυλία;

1.860 ευρώ κόστισε το βίντεο του Ζέρβα για την αποτυχημένη εν πλω συναυλία;

 

Ο Δ.Θεσσαλονίκης πλήρωσε για να καλύψει τηλεοπτικά την αποτυχημένη εν πλω συναυλία 1.860 ευρώ


Είναι γνωστό ότι ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας επιθυμεί καθετί κάνει για το Δήμο να καλύπτεται τηλεοπτικά, είτε με βίντεο που αναρτώνται στη συνέχεια στις σελίδες του social media, είτε από ΜΜΕ, τοπικά και όχι μόνο. 

Έτσι, σκεπτόμενος ότι η μυστική συναυλία που πραγματοποίησε το Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, εν πλω, σε καραβάκι, με τους Νίκο Πορτοκάλογλου και Στάθη Δρογώση, θα είχε μεγάλη απήχηση, ο δήμαρχος θέλησε να το καλύψει σε βίντεο. Άλλωστε για αυτό το secret concert δαπανήθηκαν και  € 23.840 (σύμφωνα την απόφαση που αναρτήθηκε στη Διαύγεια). (δείτε ΕΔΩ το θέμα του seleo)

Σύμφωνα με την αναλυτική απόφαση του ΔΣ του Κέντρου Πολιτισμού, όπως αναρτήθηκε στην Διαύγεια, εγκρίθηκε το ποσό 1.860 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του αναλογούντος ΦΠΑ (24%), για τηλεοπτική κάλυψη της συναυλίας. Ωστόσο κάπου εκεί προκαλούνται ερωτηματικά που και για ποιες υπηρεσίες ακριβώς δόθηκε το συγκεκριμένο, μεγάλο ποσό όπως λένε στο seleo επαγγελματίες του συγκεκριμένο κλάδου.

εξοδα

Μάλιστα, στο παρακάτω βίντεο που ανήρτησε (ο Κ.Ζέρβας) στο προφίλ του στο facebook, και λογικά δόθηκε το ποσό, διαρκεί 2 λεπτά σχεδόν, ενώ στα πλάνα του φαίνεται ξεκάθαρα μηδαμινή προσέλευση κόσμου. Η Παλιά Παραλία άδεια από κόσμο, η Νέα Παραλία με ελάχιστους να κάθονται (όπως άλλωστε γίνεται καθημερινά, και ας μην έχει secret concert), ενώ το μόνο σημείο που είχε κόσμο ήταν εκεί που βρισκόταν ο δήμαρχος, όμως δεν ήταν θεατές, αλλά δημοσιογράφοι και εικονολήπτες που πήγαν να καλύψουν.