Δ. Αμπελοκήπων-Μενεμένης: Εορτασμοί ιερών ναών Αγίου Παντελεήμονα και Αγίας Παρασκευής

Δ. Αμπελοκήπων-Μενεμένης: Εορτασμοί ιερών ναών Αγίου Παντελεήμονα και Αγίας Παρασκευής

Με πάσα τιμή και σε κλίμα θρησκευτικής κατάνυξης πραγματοποιήθηκαν οι περιφορές των Ιερών Εικόνων της Αγίας Παρασκευής και του Αγίου Παντελεήμονος

των ομώνυμων Ιερών Ναών του Δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης, δηλαδή της Αγίας Παρασκευής οδού Λαγκαδά και Μενεμένης και του Αγίου Παντελεήμονος Αμπελοκήπων.

Στους εορτασμούς παρέστη και χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ.κ. Βαρνάβας. Ο δήμος με τις υπηρεσίες του παρείχε κάθε συνδρομή. Στις λιτανείες και τους αρχιερατικούς Εσπερινούς και τις Αρχιερατικές Θείες Λειτουργίες παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου ο Αντιδήμαρχος Βασίλης Μανωλόπουλος, ο αντιδήμαρχος Παύλος Κεσόγλου, η αντιδήμαρχος Μαρία Αρμπατζάνη-Τσομπάνογλου, ο αντιδήμαρχος Απόστολος Φουκίδης, ο αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος Καζαντζίδης, οι δημοτικοί Σύμβουλοι Κυριάκος Αβραμίδης, Αναστάσιος Παπαδήμας, Αγγελική Σεμερτζίδου, ο Πρόεδρος της κοινότητας Αμπελοκήπων Ιωάννης Χαλκίδης, η πρόεδρος της Κοινότητας Μενεμένης κ. Αναστασία Παληκαρίδου, οι κοινοτικοί Σύμβουλοι Κωνσταντίνος Καραμπέρας, Αναστασία Καραγιαννίδου, ο κ. Νίκος Βεργής – Ψάλτης καθώς και πλήθος κόσμου.

Τις λιτανείες συνόδευσε με περιορισμένο αριθμό μουσικών, λόγω των έκτακτων μέτρων απαγόρευσης της διάδοσης του κορωνοϊού, η μπάντα του Δήμου υπό τη διεύθυνση του κ. Νίκου Χρυσοχόου.