Επιχείρησε να αρπάξει ανήλικο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης-Συνελήφθη 63χρονος

Επιχείρησε να αρπάξει ανήλικο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης-Συνελήφθη 63χρονος

Ένα 10χρονο κορίτσι προσπάθησε να επιβιβάσει σε ΤΑΞΙ 63χρονος στο κέντρο της πόλης

 

Η ανήλικη πουλούσε χαρτομάντηλα στην περιοχή και ο δράστης με το πρόσχημα ότι θέλει να αγοράσει την παρέσυρε σε άλλο σημείο και σταμάτησε ΤΑΞΙ

 

Περαστικοί που είδαν τις κινήσεις του άρχισαν να φωνάζουν , η μικρή αντιστάθηκε κι έτσι ο 63χρονος εγκατέλειψε την προσπαθειά του . Αστυνομικοί που έφτασαν στην περιοχή τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν

 

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Συνελήφθη πρωινές ώρες χθες στο κέντρο της πόλης, 63χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου.

Συγκεκριμένα, έπειτα από κλήση διερχόμενων πολιτών, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης που προσέτρεξαν στο σημείο, προσήγαγαν τον 63χρονο στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου, όπου στη συνέχεια συνελήφθη έπειτα από την αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Όπως προέκυψε από τη διενεργηθείσα έρευνα, ο συλληφθείς, προσέγγισε ανήλικη αλλοδαπή (10 ετών) με το πρόσχημα αγοράς προϊόντων από αυτήν και στη συνέχεια προσπάθησε να την επιβιβάσει παρά τη θέλησή της σε διερχόμενο ΤΑΞΙ, πλην όμως η ανήλικη αντιστάθηκε και απομακρύνθηκε.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.