Χωρίς νερό αρκετές περιοχές της Θεσσαλονίκης

Χωρίς νερό αρκετές περιοχές της Θεσσαλονίκης

Σε εξέλιξη βρίσκεται διακοπή νερού σε αρκετές περιοχές της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, έκτακτη διακοπή νερού βρίσκεται σε εξέλιξη στην οδό Ομήρου 20 και σε όλες τις παρακείμενες οδούς, στα Πεύκα του δήμου Νεάπολης Συκεών. Ο εκτιμώμενος χρόνος αποκατάστασης της υδροδότησης είναι στις 12:30 το μεσημέρι. Την ίδια ώρα θα αποκασταθεί η υδροδότηση στην Σοφούλη Θεμιστοκλή 5 και σε όλες τις παρακείμενες οδούς, στην Καλαμαριά.

Επίσης, καταναλωτές στον Εύοσμο δεν έχουν νερό. Συγκεκριμένα, στην οδό Περικλέους. Στη 13:30 το μεσημέρι θα επανέλθει η υδροδότηση. Στην Άνω Πόλη καταστήματα και σπίτια δεν έχουν νερό, επί της οδού Παπαδόπουλου Αλεξάνδρας 87 και σε όλες τις παρακείμενες οδούς. Η υδροδότηση θα επανέλθει στις 11.30 το πρωί.

Τέλος, έως τις 14:00 θα πραγματοποιηθούν εργασίες επανασυνδέσεων νέου αγωγού με υφιστάμενους και νέες διακλαδώσεις στην οδό Κωνσταντινουπόλεως του Δήμου Θεσσαλονίκης. Λόγω των εργασιών θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης, στις οδούς Μ. Μπότσαρη, Κωνσταντινουπόλεως, Τομπάζη, Κλεάνθους και στις παρακείμενες σε αυτές οδούς του Δήμου Θεσσαλονίκη.