''Να λάμψει η αλήθεια'', ζητούν οι γονείς του Βούλγαρου οπαδού (Βίντεο)

''Να λάμψει η αλήθεια'', ζητούν οι γονείς του Βούλγαρου οπαδού (Βίντεο)

Να λάμψει η αλήθεια ζητούν οι γονείς του Βούλγαρου οπαδού, Τόσκο Μποζατζίσκι, παρασύρθηκε από την 26χρονη οδηγός του κατά την διάρκεια αιματηρού επεισοδίου μεταξύ οπαδών στη Θεσσαλονίκη τον περασμένο Ιανουάριο στην περιοχή του Μεγάρου Μουσικής.

Η μητέρα του Τόσκο Μποζατζίσκι, ευχαρίστησε την αστυνομία για τις ενέργειες στις οποίες έχει προβεί και πρόσθεσε ότι έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη. ''Θέλουμε να λάμψει η αλήθεια και να αποτραπούν τέτοιες ενέργειες'', δήλωσε χαρακτηριστικά.

Με την σειρά του ο συνήγορος της οικογένειας, Κώστας Παρηγόρης, εξέφρασε κατηγορηματικά ότι δεν πρόκειται για τροχαίο ατύχημα, και ζήτησε την μετατροπή της κατηγορίας για τον άδικο χαμό του Τόσκο Μποζατζίσκι - όπως ανέφερε - σε ανθρωποκτονία από πρόθεση. ''Πρόκειται αναμφίβολα  για μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα από νομικής και ποινικής άποψη υπόθεση  με την αιτία και αφορμή θανάτου του Τόσκο Μποζατζίσκι να είναι εγκληματικές συγκλίνουσες  συμπεριφορές με φόντο  την τυφλή οπαδική βία  και τον κύκλο αίματος  που ταλανίζει την κοινωνία'', ανέφερε ο Κώστας Παρηγόρης και πρόσθεσε οτι, ''στόχος μας είναι να χυθεί άπλετος φως και να καταδικαστούν οι υπαίτιοι  για τον θάνατο του Τόσκο Μποζατζίσκι''. 

Εν τω μεταξύ, ενώπιον της τακτικής ανακρίτριας βρίσκεται  η 26χρονη οδηγός του αυτοκινήτου που παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 26χρονο Βούλγαρο. Η νεαρή γυναίκα βάσει των στοιχείων της αστυνομικής έρευνας βρέθηκε στο "κάδρο" του αιματηρού επεισοδίου και κατέστη κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία με δόλο και σε εκτέλεση εντάλματος συνελήφθη πριν λίγες ημέρες, παρότι η ίδια είχε διωχθεί αρχικά για ανθρωποκτονία από αμέλεια και εγκατάλειψη τροχαίου.