Υπέρογκα τα ποσά που ξόδευε η 33χρονη - «Ξεψαχνίζουν» τους λογαριασμούς της

Υπέρογκα τα ποσά που ξόδευε η 33χρονη - «Ξεψαχνίζουν» τους λογαριασμούς της

Τα υπέρογκα χρηματικά ποσά που ξόδευε η 33χρονη η οποία κατηγορείται, μεταξύ άλλων, για την αρπαγή της 10χρονης από στη Θεσσαλονίκη, έχουν μπει στο «μικροσκόπιο» της έρευνας των Αρχών.

Ακριβά εσώρουχα αξίας χιλιάδων ευρώ φαίνεται να ήταν στη λίστα με τις αγορές. Φύλλο και φτερό κάνουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς της οι αρχές.Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει το Mega, υπάρχουν αποδείξεις για εξοφλήσεις μεγάλων λογαριασμών από την συλληφθείσα εντός της ίδιας ημέρας, ενώ οι αστυνομικοί έχουν στη διάθεσή τους και μαρτυρίες.Χαρακτηριστικό, όπως αναφέρεται, είναι πως η 33χρονη φέρεται να είχε κάνει αγορές εσωρούχων αξίας 1.800 ευρώ. Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, η προφυλακισθείσα ζητούσε πολύ μικρά νούμερα και – σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες – έλεγε ότι είναι για μία φίλη της και όχι για την ίδια.


Παράλληλα, σύμφωνα με πληφορίες του Star, οι Αρχές κάνουν «φύλλο και φτερό» τους τραπεζικούς λογαριασμούς της κατηγορούμενης, πιστεύοντας πως τα ποσά που θα βρουν θα τους δώσουν παραπάνω πληροφορίες για την πιθανή συμμετοχή της σε κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας.Έως και τον περασμένο Μάρτιο η γυναίκα βρισκόταν σε άθλια οικονομική κατάσταση και ξαφνικά εξόφλησε λογαριασμούς χιλιάδων ευρώ, αγόρασε ακριβά ρούχα, υπολογιστές και κινητά. Ακόμα και οι δικοί της άνθρωποι απορούσαν πού βρήκε τόσα χρήματα.