Σύλληψη και διώξεις για τον θάνατο του Βούλγαρου οπαδού στη Θεσσαλονίκη

Σύλληψη και διώξεις για τον θάνατο του Βούλγαρου οπαδού στη Θεσσαλονίκη

Ταυτοποιήθηκαν οι πέντε οπαδοί και συνελήφθη μία 26χρονη που παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 28χρονο Βούλγαρο Τόσκο Μποτζατζίτσκι, το περασμένο Ιανουάριο στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για 5 άνδρες ηλικίας 24 έως 48 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διατάραξη κοινής ειρήνης, σωματικές βλάβες κατά συναυτουργία, αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις και παράβαση του Νόμου περί όπλων.Επίσης, στο πλαίσιο της έρευνας, μεσημβρινές ώρες χθες (29-06-2020), συνελήφθη 26χρονη ημεδαπή δυνάμει Εντάλματος Σύλληψης κ. Ανακρίτριας Θεσσαλονίκης για ανθρωποκτονία με δόλο.

Υπενθυμίζεται ότι, για την ίδια υπόθεση είχαν συλληφθεί, με την αυτόφωρη διαδικασία, άλλοι δύο ημεδαποί 26 και 24 ετών, όπως επίσης και η προαναφερόμενη 26χρονη γυναίκα για τροχαίο ατύχημα με εγκατάλειψη.Από τη συνεχιζόμενη έρευνα προέκυψε ότι, οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση συγκεντρώθηκαν στην περιοχή του Μεγάρου Μουσικής έπειτα από καθοδήγηση και πληροφορίες που τους παρείχαν ο 48χρονος και η 26χρονη και ανέμεναν προκειμένου να εκδηλώσουν την επίθεση.

Σημειώνεται ότι το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με το οποίο παρασύρθηκε ο αλλοδαπός, το είχε εκμισθώσει ο 48χρονος άντρας από εταιρεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων. Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.