Δ.Θεσσαλονίκης: Απειλητικά sms στέλνουν σε πρ.αντιδήμαρχο επειδή ''ασχολείται με τα πολιτιστικά του δήμου''

Δ.Θεσσαλονίκης: Απειλητικά sms στέλνουν σε πρ.αντιδήμαρχο επειδή ''ασχολείται με τα πολιτιστικά του δήμου''

 

Πήγε στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος

 

 

 

Απίστευτο και όμως αληθινό. Άγνωστοι στέλνουν απειλητικά μηνύματα ,από τηλέφωνα ανώνυμα σαφώς και ιντερνετικα που δεν υπάρχει δυνατότητα εξακρίβωσης των στοιχείων του αποστολέα, στην πρώην αντιδήμαρχο Πολιτισμού επί διοίκησης Γ.Μπουτάρη, Έλλη Χρυσίδου.

 

Το συμβάν γνωστοποίησε μέσα από ανάρτηση της στο facebook η ίδια λέγοντας τα εξης: ‘’Ποιους άραγε ενοχλεί το ότι ασχολούμαι με τα πολιτιστικά του δήμου ,έχω άποψη και ασκώ κριτική όταν απαιτείται και δέχομαι και εγώ και πρώην συνεργάτες μου προσβλητικά και απειλητικα μυνήματα,από τηλέφωνα ανώνυμα σαφώς και ιντερνετικα που δεν υπάρχει δυνατότητα εξακρίβωσης των στοιχείων του αποστολέα?

Μαφιόζικες συμπεριφορές από τυχαρπαστους και ανύπαρκτους στην πόλη?

Σας πληροφορώ όλους και όλες εσάς που σας ενοχλεί η στάση μου,ότι σ'αυτήν την πόλη υπήρξα και πριν αναλάβω να διαχειριστώ τον πολιτισμό, και συνεχίζω να υπάρχω και ως καλλιτέχνης και ως ενεργός πολίτης και δυστυχώς για σας θα είμαι πάντα εδώ,είτε σας αρέσει είτε όχι.

Και επειδή ξέρω να αναλαμβάνω τις ευθύνες μου και μου αρέσουν οι προκλήσεις αφήστε ήσυχους τους πρώην συνεργάτες μου που το μόνο που μπορείτε να τους χρεωσετε είναι ότι κάνανε σωστά την δουλειά τους,ανεξάρτητα από τον πολιτικό τους προϊστάμενο και άντε βγάλτε τη μάσκα και ας αναμετρηθούμε’’.