Καλαμαριά: Πέταξαν κάνναβη από ΙΧ όμως συνελήφθησαν

Καλαμαριά: Πέταξαν κάνναβη από ΙΧ όμως συνελήφθησαν

Συνεχείς και εντατικοί είναι οι έλεγχοι

που διενεργούν συστηματικά αστυνομικοί Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, με σκοπό τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε περιπτώσεις εμπορίας, διακίνησης και κατοχής εξαρτησιογόνων ουσιών.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο, προσωπικό των Διευθύνσεων Ασφάλειας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, περιπολώντας στο κέντρο της πόλης (ευρύτερη περιοχή Πλατείας Αγίου Γεωργίου) και σε διάφορες περιοχές του Νομού, συνέλαβε συνολικά οκτώ (8) άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν δικογραφίες για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση δύο αλλοδαπών ηλικίας 23 και 24 ετών, οι οποίοι εντοπίστηκαν στην περιοχή της Καλαμαριάς και συνελήφθησαν βραδινές ώρες της 25-06-2020 από αστυνομικούς ομάδας ΔΙ.ΑΣ., καθώς επιβαίνοντας σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στη θέα των αστυνομικών απέρριψαν από το παράθυρο ένα δέμα κάνναβης συνολικού βάρους 107 γραμμαρίων.

Επιπρόσθετα, διαπιστώθηκε ότι ο 23χρονος οδηγός του οχήματος δεν διέθετε την απαιτούμενη άδεια ικανότητας οδήγησης, ενώ κατασχέθηκε τόσο το αυτοκίνητο όσο και δύο κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσαν για τις συνεννοήσεις τους.

Οι συλληφθέντες με τις δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.