Γνωστός ...ουφολόγος εντόπισε στην Θεσσαλονίκη, βυθισμένα UFO (BINTEO)

Γνωστός ...ουφολόγος εντόπισε στην Θεσσαλονίκη, βυθισμένα UFO (BINTEO)

 Οι εξωγήινοι αυτοί, όπως λέει, ανήκουν στη φιλειρηνική φυλή W56 και οι ιπτάμενοι δίσκοι τους βυθίστηκαν στον Θερμαϊκό

Για την ακρίβεια ανοιχτά της Νέας Μηχανιώνας.

Ένας ουφολόγος, ο Σκοτ Ουόρινγκ, εντόπισε, όπως γράφει το gazzetta.gr  «βυθισμένους δίσκους εξωγήινων» στον Θερμαϊκό με τη βοήθεια του Google Earth!

 

Για την ακρίβεια, ένας ιπτάμενος δίσκος εξωγήινων βρίσκεται, πάντα σύμφωνα με τα λεγόμενά του (μη νομίζετε, δηλαδή, ότι το είδαμε και εμείς), βυθισμένος στα ανοιχτά της Νέας Μηχανιώνας.
Σαν γήπεδο ποδοσφαίρου το ένα UFO

Γράφει o ουφολόγος: «Υπάρχει ένας στόλος UFO στα παράλια της Ελλάδας όταν κοιτάζετε χρησιμοποιώντας το Google Earth. Το μικρότερο είναι 80 μέτρα και το μεγαλύτερο είναι περίπου 200 μέτρα σε ακτίνα, σύμφωνα με τον χάρακα της Google. Το μικρότερο έχει κοίλωμα στο κέντρο του, που με κάνει να πιστεύω ότι μοιάζει με κλασικό δίσκο».

Μάλιστα, ο Ουόρινγκ συγκρίνει το μέγεθος του πρώτου αντικειμένου με ένα γήπεδο ποδοσφαίρου, υποστηρίζοντας ότι μάλλον εμφανίστηκε στην περιοχή το 2016, σύμφωνα με την ανάλυσή του.
Έρχονται ειρηνικά

Υπάρχει και συνέχεια, ωστόσο, καθώς μάλλον ξέρει και για ποια φυλή πρόκειται. Όπως τονίζει, υπάρχει μία βάση εξωγήινων κοντά στο κάστρο Rocca Pia της Ιταλίας. Είναι η φυλή W56 και έρχεται ειρηνικά. Οι εν λόγω εξωγήινοι, μάλιστα, ζουν στην περιοχή αρκετό καιρό και έχουν έρθει σε επαφή πολλές φορές με ανθρώπους.

Οπότε να ξέρετε στη Θεσσαλονίκη, αν έρθετε σε επαφή με κάποιον από αυτούς τους εξωγήινους, μη φοβηθείτε. Είναι φίλος.