Ανατριχιαστικό θρίλερ με εξαφάνιση τοξικομανούς στη Θεσσαλονίκη

Ανατριχιαστικό θρίλερ με εξαφάνιση τοξικομανούς στη Θεσσαλονίκη

Μια ανατριχιαστική υπόθεση εξαφάνισης 40χρονης τοξικομανούς που ξεπερνά και τα πιο τρομακτικά κινηματογραφικά θρίλερ,

βρίσκεται στο μικροσκόπιο των διωκτικών αρχών, εδώ στη Θεσσαλονίκη.

Μετά από 2,5 χρόνια ερευνών, εισαγγελία και αστυνομία συνέλαβαν έναν 38χρονο, τον οποίο κατηγορούν για ανθρωποκτονία, καθώς και για τον φρικιαστικό τρόπο με τον οποίο φέρεται ότι εξαφάνισε το πτώμα της.

Αστυνομικοί του τμήματος δίωξης ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας συνέλαβαν, εκτελώντας ένταλμα του ανακριτή, τον 38χρονο, επίσης τοξικομανή, κατηγορούμενο για τη δολοφονία της γυναίκας. Τα όσα ο ίδιος φέρεται να έχει αποκαλύψει σοκάρουν, καθώς πληροφορίες ανέφεραν ότι η ασφάλεια εξετάζει μέχρι και την εκδοχή να την έχει τεμαχίσει και να έκαψε τα κομμάτια του σώματός της σε σόμπα, εξαφανίζοντας κάθε ίχνος της.

Η έρευνα για την εξιχνίαση της εξαφάνισης της γυναίκας βρίσκεται σε εξέλιξη από το Δεκέμβριο του 2018, όταν γείτονάς της αστυνομικός αναρωτήθηκε για την πολύμηνη απουσία της κι ενημέρωσε την υπηρεσία του. Η 40χρονη δεν είχε κανέναν γνωστό συγγενή. Θεωρήθηκε μάλιστα αρχικά ότι έχασε τη ζωή της από ναρκωτικά, όμως τα στοιχεία που συνέλεξαν οι διωκτικές αρχές, έδειξαν προμελετημένο έγκλημα με κίνητρο την υπεξαίρεση των χρημάτων που είχε το θύμα σε τραπεζικούς λογαριασμούς.

Οι αστυνομικοί έφθασαν στην ταυτότητα του 38χρονου, επίσης τοξικομανή, ύστερα από άρση των τηλεφωνικών επικοινωνιών της γυναίκας, αλλά και της χρήσης των τραπεζικών καρτών της, που συνέχιζαν να «κινούνται», ενώ ήταν εξαφανισμένη. Όπως επισημαίνεται στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί μετά την εξαφάνισή της, ο 38χρονος προσπαθούσε να παραπλανήσει ανθρώπους του φιλικού του περιβάλλοντος ότι η 40χρονη έφυγε στο εξωτερικό, ενώ ταυτόχρονα ο ίδιος αφαιρούσε όσα χρήματα έβρισκε στις τραπεζικές της κάρτες.

Από την εξέτασή του προανακριτικά, φαίνεται να ισχυρίζεται πως ύστερα από χρήση ναρκωτικών που έκανε μαζί της στο σπίτι του, την πέταξε αναίσθητη σε σωρό από... μπάζα, τα οποία βρίσκονται σε απόσταση και την άφησε εκεί. Ο ισχυρισμός αυτός δεν έγινε πιστευτός. Αργότερα μάλιστα, φέρεται πως τον ανακάλεσε, υποστηρίζοντας ότι την τεμάχισε και πέταξε το πτώμα στη σόμπα, όπου το έκαψε! Μάλιστα έχει ήδη επιβεβαιωθεί πως την ίδια ημέρα αγόρασε μεγάλη ποσότητα οινοπνεύματος, ενώ ταυτόχρονα, από τα «ίχνη» που έχει αφήσει στον υπολογιστή του, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν πως αναζητούσε τρόπους εξαφάνισης, όπως και τι συμβαίνει σε ένα πτώμα μετά τον θάνατό...

Σε βάρος του 38χρονου έχει ήδη ασκηθεί από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιώργο Νούλη ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, καθώς θεωρείται πως πρώτα δολοφόνησε τη γυναίκα και μετά εξαφάνισε το πτώμα της. Ο 38χρονος παραπέμφθηκε ακολούθως στον ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα.Πηγή: efsyn.gr