«Τεχνικός» της ΔΕΗ εξαπάτησε ηλικιωμένη στη Θεσσαλονίκη και της έκλεψε κοσμήματα μεγάλης αξίας

«Τεχνικός» της ΔΕΗ εξαπάτησε ηλικιωμένη στη Θεσσαλονίκη και της έκλεψε κοσμήματα μεγάλης αξίας

Εξιχνιάστηκαν στο πλαίσιο συνεχιζόμενων ερευνών από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, κλοπές, ληστεία και απάτη στη Θεσσαλονίκη.


Ειδικότερα, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, εξιχνίασαν 5 περιπτώσεις κλοπών, ληστεία και περίπτωση απάτης που έλαβαν χώρα σε διάφορα σημεία του κέντρου της πόλης κατά το χρονικό διάστημα Νοεμβρίου 2019 – Απριλίου 2020.

Ενδεικτικές είναι οι περιπτώσεις ταυτοποίησης των στοιχείων, 24χρονου ομογενή, ο οποίος το Νοέμβριο του 2019, αφαίρεσε τσάντα γυναίκας που περιείχε τραπεζικές κάρτες, με τις οποίες προχώρησε σε ανέπαφες συναλλαγές. Νεαρού αλλοδαπού, ο οποίος την ίδια περίοδο, με χρήση αιχμηρού αντικειμένου αφαίρεσε χρηματικό ποσό, κινητό τηλέφωνο και έγγραφα 28χρονου αλλοδαπού άντρα και 34χρονου που εξαπάτησε ηλικιωμένη γυναίκα προσποιούμενος υπάλληλο της ΔΕΗ και αφαίρεσε από το διαμέρισμά της χρυσαφικά και κοσμήματα μεγάλης αξίας, σύμφωνα με δήλωση της παθούσας. Οι σχετικές δικογραφίες θα υποβληθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.