Συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης στη 16η Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Πολυγύρου

Συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης στη 16η Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Πολυγύρου

Συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης

στη 16η Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Πολυγύρου, επί του ανισόπεδου κόμβου Θέρμης, από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, από την Τετάρτη 6 Μαΐου 2020 έως και την Παρασκευή 8 Μαΐου 2020.

Πιο αναλυτικά, οι εργασίες θα συνεχιστούν λόγω του όγκου και πλήθους των εργασιών συντήρησης (καθαρισμός βλάστησης, ασφαλτόστρωση, αντικατάσταση συστημάτων αναχαίτισης οδών) επί της αερογέφυρας Θέρμης που απαιτούνται για την άρτια ολοκλήρωσή τους. Προκειμένου να εκτελεστούν οι απαραίτητες εργασίες συντήρησης του ασφαλτικού οδοστρώματος, προβλέπεται 48ωρη παράταση του καθολικού αποκλεισμού της αερογέφυρας Θέρμης από τις 7 το πρωί της Τετάρτης 6 Μαΐου 2020 έως τις 7 το πρωί της Παρασκευής 8 Μαΐου 2020.

Οι παραπάνω εργασίες έχουν προγραμματιστεί από τις 6 Μαΐου έως και τις 8 Μαΐου 2020, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης στις 7.00 το πρωί.

Ήδη  έχει  γίνει  η  σχετική  συνεννόηση  με  τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες  κυκλοφοριακές ρυθμίσεις  για  την  ασφαλέστερη  διεξαγωγή  της  κυκλοφορίας  στη  διάρκεια  των  εργασιών.