Στη "φάκα" έξι διακινητές αλλοδαπών στη Θεσσαλονίκη

Στη "φάκα" έξι διακινητές αλλοδαπών στη Θεσσαλονίκη

Στη σύλληψη συνολικά έξι ατόμων τα οποία εμπλέκονται σε παράνομη μεταφορά μεταφορά αλλοδαπών προχώρησαν αστυνομικοί σε περιοχές της Θεσσαλονίκης.
 
Ειδικότερα:
 
• Σήμερα το πρωί, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν 4 αλλοδαπούς οι οποίοι μετέφεραν με δύο αυτοκίνητα και αποβίβασαν σε εγκαταλελειμμένο χώρο στην περιοχή του Αγίου Βασιλείου (12) παράτυπους μετανάστες.
Ακολούθως, προέβησαν στη σύλληψη ενός επιπλέον αλλοδαπού ο οποίος σκόπευε να διευκολύνει την μεταφορά των διακινητών με έτερο όχημα.
 
• Επίσης, σήμερα το πρωί αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Λητής εντόπισαν στην Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Καβάλας , Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο εμφανώς έμφορτο με άτομα με οδηγό 18χρονο αλλοδαπό, ο οποίος αντιλαμβανόμενος την παρουσία των αστυνομικών ακινητοποίησε το όχημά του σε παρακείμενο αγροτεμάχιο και προσπάθησε να διαφύγει πεζός πλην όμως συνελήφθη από αστυνομικούς της προαναφερόμενης υπηρεσίας. Όπως διαπιστώθηκε, ο νεαρός μετέφερε (4) αλλοδαπούς, οι οποίοι στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη xώρα.
 
Οι συλληφθέντες με τις δικογραφίες που σχηματίσθηκαν από τα Τμήματα Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης και Θέρμης αντίστοιχα, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
 
 

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.